HomeNieuwsLaatste week om uw sportidee in te dienen!

Laatste week om uw sportidee in te dienen!

Heeft u een idee hoe u niet-sporters kunt bereiken om toch te gaan sporten? Of weet u hoe uw vereniging haar sport op de kaart kan zetten? Doe mee aan de wedstrijd en win €500,- om dit idee uit te voeren!

De wedstrijd

Om te zorgen dat zo veel mogelijk inwoners van Krimpenerwaard gaan sporten en bewegen heeft Team Sportservice Krimpenerwaard in samenwerking met RTV Krimpenerwaard een wedstrijd uitgeschreven: het Beste Sportidee van Krimpenerwaard. Alle verenigingen uit de Krimpenerwaard kunnen deelnemen door hun idee uiterlijk 9 november in te sturen via de website (www.teamsportservice.nl/krimpenerwaard).

“Bij het Beste Sportidee van Krimpenerwaard kan er worden gedacht aan een clinic voor kinderen/basisscholieren, een toernooi voor speciale doelgroepen (bijvoorbeeld mensen met een beperking), ouderen die niet voldoen aan de Nederlandse Norm Gezond Bewegen of overige doelgroepen die nog niet voldoende sporten of bewegen. Hierbij stel je je vereniging tot doel om het verenigingsgevoel, het ledental en de sociale contacten te laten toenemen” aldus Sean van Domburg, buurtsportcoach van Team Sportservice Krimpenerwaard. “De uitdaging zit in het creatief nadenken over hetgeen wat niet-leden aantrekt om deel te nemen en het zo aantrekkelijk mogelijk maken.”

De winnaar

De vereniging die uiteindelijk het ‘Beste Sportidee van Krimpenerwaard’ heeft, ontvangt een geldbedrag van €500,- en daarnaast ondersteuning vanuit Team Sportservice Krimpenerwaard voor de realisatie! Het geldbedrag zal worden ingezet om het idee uit te voeren en te zorgen dat zo veel mogelijk inwoners bereikt worden om te gaan sporten. Het uitvoeren van het idee bij de vereniging zal worden vastgelegd en uitgezonden op RTV Krimpenerwaard, waardoor alle inwoners op de hoogte kunnen blijven van het ‘Beste Sportidee van Krimpenerwaard’.

U heeft alleen deze week nog om uw idee in te dienen! Wilt u meer weten over de wedstrijd of uw idee indienen? Kijk dan snel hier!