HomeVergoedingenJeugd- en Volwassenenfonds

Jeugd- en Volwassenenfonds

Krimpenerwaard heeft een vergoeding voor gezinnen die geen geld hebben om hun kinderen te laten sporten of deel te laten nemen aan culturele activiteiten. Wil je graag meedoen, maar kun je het deelnemersgeld, cursusgeld of contributie niet betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur of het Volwassenenfonds betaalt! Ouders kunnen zelf geen aanvraag indienen. Dit gaat via een intermediair, zoals Debby de Graaf of Cyril van den Wijngaard.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten of iets cultureels te doen. Het gaat om een bijdrage waarbij de richtlijn € 225,- (Sport) of € 450,- (Cultuur) per kind per cursusjaar is. Zo zorgt het Jeugdfonds Sport & Cultuur ervoor dat kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit financieel minder draagkrachtige gezinnen toch kunnen meedoen aan sport en cultuur. Het toegekende bedrag wordt direct betaald aan de sportvereniging of instelling waar het kind les heeft. Voor het indienen van een aanvraag of meer informatie over het Jeugdfonds Sport & Cultuur kun je contact opnemen met Cyril van den Wijngaard. Je kunt haar bereiken op cvdwijngaard@teamsportservice.nl of 06-55008867.

Bekijk de spelregels voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur in Krimpenerwaard.

Meer informatie Jeugdfonds

Volwassenenfonds Sport & Cultuur

Het Volwassenenfonds betaalt de contributie of het lesgeld voor volwassenen die te weinig geld hebben om te sporten, muziek te maken, te dansen, schilderen, toneel te spelen of iets anders creatiefs te doen. In Krimpenerwaard kunnen volwassenen van 18 jaar en ouder gebruikmaken van het Volwassenenfonds. Het gaat om een bijdrage van maximaal € 250,- per volwassene per 12 maanden voor sport of cultuur. Het toegekende bedrag wordt direct betaald aan de sport- of cultuuraanbieder. Voor het indienen van een aanvraag of meer informatie over het Volwassenenfonds kun je contact opnemen met Debby de Graaf. Je kunt haar bereiken op ddegraaf@teamsportservice.nl of 06-38925720.

Bekijk de spelregels voor het Volwassenendfonds Sport & Cultuur

Meer informatie Volwassenenfonds

Team Sportservice Krimpenerwaard is intermediair!

Debby de Graaf en Cyril van den Wijngaard zijn intermediair in de gemeente Krimpenerwaard. Voor het indienen van een aanvraag of het verkrijgen van meer informatie kun je voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur terecht bij Cyril. Voor het Volwassenfonds is dit Debby. Neem gerust contact met hen op. Zij helpen je graag verder!

Debby de Graaf

Cyril van den Wijngaard