Team Sportservice Krimpenerwaard

Team Sportservice Krimpenerwaard is het lokale sportloket voor gemeente Krimpenerwaard en omstreken en informeert, adviseert en begeleidt inwoners op sportgebied. We organiseren wekelijks vele projecten en activiteiten voor alle inwoners, van jong tot oud, in samenwerking met partners zoals sportaanbieders! Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren en waaraan jij kunt meedoen! Iedereen moet immers de positieve effecten van sporten en bewegen kunnen ervaren!
Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en de ontwikkelingen op gebied van sport- en bewegen in Krimpenerwaard? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We versturen ‘m maximaal één keer per maand.

Agenda

Wandelen in de avond

Na het grote succes van de wandelgroep op maandagochtend organiseert Team Sportservice Krimpenerwaard nu ook een… lees meer »

Beweegmarkt Schoonhoven

Op vrijdag 21 juni van 13.00 tot 16.00 uur organiseert de SWOS in samenwerking met Team… lees meer »

Meisjes/Dames Zwemmen

Zwembad De Loete in Haastrecht zal de komende vier zaterdagen in de ochtend een uur open… lees meer »

Wandelen in de avond

Na het grote succes van de wandelgroep op maandagochtend organiseert Team Sportservice Krimpenerwaard nu ook een… lees meer »

Bekijk alles

Nieuws

Samira is Buurtsportcoach van de Week

WijBuurtsportcoaches is een landelijk netwerk voor alle sport- en beweegprofessionals, de  beroepsvereniging voor alle medewerkers die… lees meer »

Zomerschool Krimpenerwaard

Nieuw in Krimpenerwaard: de Zomerschool. De Zomerschool is een overzicht van activiteiten in juli en augustus… lees meer »

Fittesten Krimpenerwaard

Bent u boven de 55 jaar, woonachtig in de gemeente Krimpenerwaard en benieuwd naar uw fitheid?… lees meer »

Meidenclinics bij VV Spirit enorm succes!

VV Spirit, in samenwerking met Excelsior en met ondersteuning van Team Sportservice Krimpenerwaard, organiseerde op 22… lees meer »

Walking Football VV Bergambacht

Op donderdag 6 juni om 13.00 uur organiseren Team Sportservice Krimpenerwaard, VV Bergambacht, SWOB en SWOV… lees meer »

Bekijk alles