HomeDoelgroepenCultuurcoach

Cultuurcoach

Per 1 juli 2022 heeft de gemeente Krimpenerwaard zijn eigen cultuurcoach: Mark Scheer. Mark is in dienst bij Team Sportservice Krimpenerwaard en stimuleert inwoners om deel te nemen aan culturele activiteiten. Om dit te realiseren ondersteunt hij culturele organisaties in het bekendmaken van hun aanbod en verbindt hij cultuur met andere sectoren.

“Als cultuurcoach wil ik het brede cultuuraanbod binnen de gemeente Krimpenerwaard meer onder de aandacht brengen. Partijen kunnen elkaar daarin versterken, ik breng ze graag samen. Vanuit mijn rol stimuleer ik culturele initiatieven en ondersteun ik het culturele werkveld. Hierbij hou ik de identiteit van culturele organisaties sterk voor ogen en ik sluit aan bij bestaande netwerken.”

Voor wie?

De cultuurcoach is beschikbaar voor alle culturele organisaties, culturele podia en inwoners in de gemeente Krimpenerwaard die vragen en/of ondersteuning nodig hebben op het gebied van cultuur. Schroom niet om contact op te nemen met Mark Scheer via onderstaande contactgegevens. Hij staat voor je klaar en helpt je graag verder.

Mark Scheer