HomeVrijwilligers – Meer informatie

Vrijwilligers – Meer informatie

Team Sportservice werkt veel samen met vrijwilligers. Met hun hulp zet we ons in om alle inwoners van 0 tot 100 te enthousiasmeren om in beweging te komen. Vrijwilligers kunnen het hele jaar door actief zijn, bijvoorbeeld door wekelijks wandelen of kickboksen te geven. Of vrijwilligers werken een enkele keer, bijvoorbeeld alleen tijdens evenementen of een bepaalde opdracht.

Vrijwilliger voor een enkele keer

Voor sommige opdrachten zijn we op zoek naar meer vrijwilligers die zich een enkele of een beperkt aantal keer inzetten. Aan de rechterkant van deze pagina zie je de opdrachten waar we op dit moment extra vrijwilligers voor zoeken, we noemen dat actuele functies. Heb je interesse in een van de functies of wil je op een andere manier bijdragen? Vul dan onderaan deze pagina het formulier in. 

Vrijwilliger het hele jaar door

Voor andere opdrachten zoeken we vrijwilligers die zich het hele jaar willen inzetten. Die opdrachten staan ook aan de rechterzijde van deze pagina achter “doorlopend”. Heb je interesse in een van de functies of wil je op een andere manier bijdragen? Vul ook dan onderaan deze pagina het formulier in. 

Team Sportservice-familie

We zijn altijd op zoek naar mensen die passie hebben voor sport en die zich willen aansluiten bij onze ‘Team Sportservice-familie’. Team Sportservice biedt je professionele begeleiding, ruimte voor ontwikkeling en de kans om een netwerk te bouwen op het gebied van sport en bewegen in Haarlemmermeer. Ook doe je werkervaring op en kan je maatschappelijke betrokkenheid tonen. Door samen met alle andere vrijwilligers en Team Sportservice-collega’s een team te vormen, zorgen we dat onze activiteiten veilig en succesvol verlopen. Vrijwilligers leveren een waardevolle bijdrage in Haarlemmermeer.

Waarom vrijwilliger worden?

Vrijwilligerswerk is een manier om iets voor een ander te betekenen, om mee te doen, om contacten op te doen, om te ontwikkelen en een zinvolle invulling te geven aan vrije tijd. Daarom vinden we het belangrijk dat jouw inzet goed aansluit bij jouw wensen, belangen en talenten.

Wij zien graag dat je:

  • trots bent om bij Team Sportservice te werken;
  • weet wat Team Sportservice is en te bieden heeft;
  • voldoening haalt uit het werken voor Team Sportservice;
  • niet alleen maar geeft, maar ook wat terug krijgt (zoals waardering en trainingen);
  • werkt in een veilige omgeving.

We stimuleren mensen om als vrijwilliger aan de slag te gaan en zien het als onze taak hen te ondersteunen en te begeleiden. We verbinden mensen met elkaar en bouwen aan duurzame en informele netwerken.

Veilige sportomgeving

Team Sportservice is verantwoordelijk voor een veilige sportomgeving waarin sportplezier centraal staat. In een veilige sportomgeving is geen ruimte voor agressie, intimidatie en seksueel grensoverschrijdend gedrag. Vandaar dat wij voor vrijwilligers, indien nodig, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen

Vragen

Portret Daphne ter Velde

Daphne ter Velde

Neem contact op met Daphne Tervelde via e-mail of 023 – 205 55 00 als je geïnteresseerd bent, een vraag hebt of even wil kennismaken. Mocht je een keertje vrijblijvend willen meelopen? Dat kan natuurlijk. Bij interesse in een van de vacatures, vragen we je onderstaand formulier in te vullen.

 

 

 

Aanmeldformulier vrijwilligers

0
YOUR CART
  • No products in the cart.