HomeDoorlopend: traineeship vrijwilliger (16 t/m 27 jaar)

Doorlopend: traineeship vrijwilliger (16 t/m 27 jaar)

Team Sportservice Haarlemmermeer is opzoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie:

Traineeship vrijwilliger

4 uur per week

Dit ga je doen

Team Sportservice biedt een traineeship voor een vrijwilliger in samenwerking met de Vrijwilligerscentrale Haarlemmermeer. Team Sportservice is hierbij het leerwerkbedrijf waarbij de trainee aan de slag gaat. Het traineeship vindt gedurende een half jaar plaats bij drie maatschappelijke organisaties. Iedere twee maanden wissel je van werkplek. Eén van deze organisaties is dus Team Sportservice. Bij ons loop je  mee bij de uitvoering van sportactiviteiten bij alle doelgroepen van 0-100 in de wijk, bij verenigingen en maatschappelijke organisaties.

Voorbeelden van taken zijn bij sport- en beweegaanbod: lessen bedenken, groepen begeleiden en materiaal klaarleggen. Bij sportevenementen: ondersteunen bij organiseren, PR, draaiboeken, materialen vervoeren naar evenementen of samenwerkingspartners. Voor sportevenementen met jongeren en kinderen komt daarbovenop nog het uitleggen en begeleiden van  spelletjes. Bij evenementen voor volwassenen/ ouderen (fittesten) sport- en beweegonderdelen klaarzetten en uitleggen.

Door mee te doen aan het Vrijwillig Traineeship bouw je een mooi CV op en leer je meer over de diverse organisaties.  Gedurende het traject krijg je diverse cursussen aangeboden, heb je meerdere gesprekken met jouw coaches en krijg je inzicht in het werken bij maatschappelijke organisaties. Daarnaast krijg je begeleiding van ervaren collega’s, die je ook kunnen helpen met het zoeken naar jouw talenten en zorgen dat deze zo goed mogelijk ingezet worden. Met deze kennis kan jij je voordeel doen op de arbeidsmarkt. Naast praktijkkennis doe je ook veel contacten op die je kunnen helpen in jouw verdere loopbaan. En wie weet kan je ons ook nog de nodige kennis bijbrengen!

Kortom vanuit Team Sportservice bieden we je een leuke, sportieve, sociale en informele werkomgeving, waarin je jouw talenten in kan zetten.

Dit breng jij mee

Je hebt affiniteit met sport en bewegen en wilt hier wellicht later je werk in vinden. Je vind het leuk om met kinderen of ouderen te werken.  Je hebt een open en flexibele houding en je bent zelfstandig, pro-actief en staat open voor feedback. Het is een pre als je in de directe omgeving van Haarlemmermeer. Het traineeship is gericht op jongeren tussen de 16 en 27 jaar.

Waar kom je terecht?

Team Sportservice is een team van bevlogen mensen met passie voor sport en een hoge maatschappelijke betrokkenheid. We zijn met bijna 300 medewerkers vanuit 17 kantoren actief in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Bijna niets geeft ons meer voldoening dan om écht ieder mens, en daarmee de samenleving, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengt; op het vlak van plezier, mentale en fysieke gezondheid en het bieden van een sociaal netwerk.

Nederland heeft een bijzonder rijke sportinfrastructuur die onder andere bestaat uit verenigingen, accommodaties, onderwijs en vrijwilligers. In de vorm van advies, kennisoverdracht, begeleiding of uitvoering zorgen wij dat accommodaties vaker en beter gebruikt worden, oudere mensen actief blijven, bewegen op en rond de school een grotere betekenis krijgt binnen het onderwijs en de vereniging een échte ontmoetingsplek wordt met aanbod voor veel verschillende mensen.

Binnen Team Sportservice zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Onze eigen Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen op het gebied van kennis en competenties. Daarnaast leer je natuurlijk veel in de praktijk en zijn collega’s altijd bereid om te helpen. Naast het werk is er ook de mogelijkheid om samen te sporten in de vorm van bootcampgroepen, bedrijfstennis, gezamenlijke deelname aan hardloopevenementen en wordt er regelmatig een borrel georganiseerd.

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als trainee en werk je mee aan die gezonde, vitale en sociale samenleving. Je krijgt voor 4 uur in de week taken waarmee je je eigen hart en dat van de mensen die je helpt sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelf organiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar. Het betreft een vrijwillig traineeship, waar geen financiële vergoeding tegenover staat. Uiteraard krijg je wel veel ondersteuning aangeboden die je in jouw verdere loopbaan kunt gebruiken.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd of heb je inhoudelijke vragen? neem dan contact op met Daphne Tervelde; dtervelde@teamsportservice.nl. Afhankelijk van de maatregelen rondom het coronavirus op dat moment, kan het eerste gesprek via een videogesprek plaatsvinden.  Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.