HomeDe Losse Heupen club

De Losse Heupen club

Je staat moeilijker op uit een stoel, bent sneller uit balans en loopt minder ver. Kortom: Je hebt steeds meer moeite met bewegen. Ga dan “hup in de benen!” met de Losse Heupen Club. 

Lekker blijven gaan en staan is waardevol. mobiliteit geeft veel vrijheid en plezier. Een periode van ziekte of minder bewegen kan ook zorgen dat jouw fitheid achteruit gaat, waardoor je minder mobiel bent en moeilijk weer in beweging komt. Dat wil je niet. En dat hoeft ook niet. Herken je dat? Kom dan bij de Losse Heupen Club!

Informatiebijeenkomst De Losse Heupen Club: Zwanenburg/Halfweg

Wil jij meer weten over de Losse Heupen Club, over welke maatregelen je kunt nemen om vallen te voorkomen of gewoon een gezellige dag beleven? Kom op vrijdag 22 maart naar Dorpshuis Zwanenburg Halfweg voor een dagje Losse Heupen Club!

Programma: 

9.30 uur Inloop 

10.00-11.00 uur Start programma met o.a Duco Bauwens, Erik Evers (apotheker Zwanenburg) en Yvonne Elderenbosch (huisarts Zwanenburg) 

11.00-12.00 uur Een gezellige marktkraam setting met informatie van professionals

12.00-13.00 uur Hapje, koffie thee en fris 

Aanmelden

Kom je gezellig langs? Aanmelden is gratis en kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Het adres van Dorpshuis Zwanenburg/Halfweg is: Dennenlaan 133, 1161 CN Zwanenburg. We zien je graag vrijdag 22 maart.

De Losse Heupen Bus

Nieuw in Haarlemmermeer: De Losse Heupen Bus! Wij helpen je graag om te blijven gaan en staan, maar soms is een activiteit net te ver om mee te kunnen doen. Wij helpen je graag op weg en halen je op met de Losse Heupen Bus. Wil je meer weten? Mail losseheupenclub@teamsportservice.nl of bel naar 088 203 73 80.

Is de losse heupen club voor jou?

De losse heupen club is voor iedereen. Het aanbod is niet leeftijdsgebonden en is geschikt voor elk niveau. Een leuke manier om je eigen niveau te bepalen is de Losse Heupen test. In onderstaande video doet Lano de test samen met zijn kleinkinderen voor:

Samen met lokale zorgprofessionals staan we altijd voor je klaar om te kijken welke oplossing het beste bij jou past. Wil jij contact met ons om even te praten over de mogelijkheden voor jou? Mail of bel dan met Esmee van Leth: losseheupenclub@teamsportservice.nl of 088 203 73 80.

Kosten

De activiteiten van de Losse Heupen Club worden tijdens de startperiode aangeboden voor een kortingstarief van € 40,= voor 10 lessen.

Wat is het aanbod?

Wil je graag meer informatie over de Losse Heupen Club, hulp bij inschrijven of kom je naar de informatiebijeenkomst? Vul dan onderstaand formulier in.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.