HomeNieuwsMaak je klaar voor een spectaculaire zomer vol activiteiten!

Maak je klaar voor een spectaculaire zomer vol activiteiten!

Ben jij op zoek naar avontuur en plezier deze zomer? Dan hebben we goed nieuws voor je! Er staan namelijk een aantal te gekke activiteiten op het programma waar jong en oud aan kan deelnemen.

Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar oud is er Archery Tag. In teams strijden ze tegen elkaar en verstoppen zich achter opblaasbare bunkers om de tegenstander te raken. En voor de allerkleinsten van 2 t/m 6 jaar oud is er het Dromenland Sport- & Beweegfestijn, waarbij ze in hun pyjama samen met hun ouders, grootouders of andere begeleiders leuke sporten en spelletjes kunnen doen.

Voor jongeren tot en met 18 jaar organiseren Maatvast, Meerwaarde & Team Sportservice vanuit HaarlemmerMEER MOVES het te gekke evenement BIG BOUNCE! Het is de kick-off van het zomerprogramma en belooft een dag vol plezier te worden. Doe mee aan activiteiten zoals Archery Tag, de rodeo stier en de Sweeper. En voor de lekkere trek is er een BBQ aanwezig! Voor de 14-plussers is er aansluitend een feest.

Mis deze kans niet om een spectaculaire zomer te beleven! Schrijf je snel in via www.noordhollandactief.nl, want VOL=VOL.

Klik hier voor een overzicht en schrijf je in!

0
YOUR CART
  • No products in the cart.