HomeNieuwsHulp bij het verduurzamen van de sportsector

Hulp bij het verduurzamen van de sportsector

Samen met Sport NL Groen nodigen wij sportverenigingen graag uit voor de Sport NL Groen Webinar op 11 april van 19.30 tot 20.30 uur. Onderwerp van gesprek is de nieuwe online tool voor de verduurzaming van de sportsector.

Wat is Sport NL Groen

Sport NL Groen is in samenwerking met NOC*NSF, Vereniging Sport en Gemeenten (VSG), Platform Ondernemende Sport (POS), Kenniscentrum Sport & Bewegen en CFP Green Buildings ontwikkeld om 28.000 sportaccommodaties te helpen verduurzamen.

Wat levert Sport NL Groen jouw club op?

Sport NL Groen tool geeft je direct inzicht in verduurzamingsmaatregelen, financiering, producten en subsidies. Je kan je clubnaam invoeren en ziet meteen beschikbare subsidies (landelijk én lokaal), leningen, welke maatregelen geschikt zijn voor jullie accommodatie en wat dit financieel voor jouw club betekent.

Gratis ondersteuning door een energie-coach

Sport NL Groen is gratis beschikbaar gesteld voor alle sportaccommodaties in Nederland. Extra hulp nodig bij verduurzamen? Dat kan dankzij een gratis energiecoach. De energiecoach doorloopt samen met jou het gehele proces.

Aanmelden voor het gratis webinar

Graag nodigen wij je uit voor het webinar waarin we de tool presenteren, de mogelijkheden voor een gratis energiecoach uitleggen en al je vragen beantwoorden.

Meld je hier aan.

Wij zien je graag op maandag 11 april om 19.30 uur!

Bekijk hieronder alvast een video die de Sport NL Groen tool uitlegt in 1 minuut.

Bekijk de video

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.