HomeNieuwsGRIEZELIGE Sport & Beweeg Evenementen in Haarlemmermeer!

GRIEZELIGE Sport & Beweeg Evenementen in Haarlemmermeer!

👻🏃‍♀️ De blaadjes vallen, de nachten worden langer en het griezelseizoen is officieel begonnen. Ben je klaar om te rillen, gillen én te bewegen? Dan hebben wij het perfecte recept voor je: een mix van sport, spel en een flinke dosis Halloween-sfeer!

🕸️ Evenement Details:

  • Datum: 23 t/m 27 oktober (herfstvakantie)
  • Locaties: Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Halfweg Zwanenburg

🎃 Highlights:

1. Betoverende beweegactiviteiten: Perfect voor de kleintjes! Peuters en kleuters kunnen zich uitleven met de vriendelijkste spookjes in de buurt.

Een festijn speciaal voor families. Samen sporten, spelen en een beetje griezelen – een betere combinatie is er niet, toch?

Bij Team Sportservice zorgen we voor een herfstvakantie die je niet snel vergeet. Stap binnen in een magische wereld waar sport en Halloween elkaar ontmoeten.

2. Professioneel Halloween Lasergamen: Hier kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar hun hart ophalen. Verberg je in de schaduwen, daag je vriendjes en vriendinnetjes uit en ontdek wie de echte griezel-lasergame kampioen wordt. Tip: Kom in je engste Halloween-outfit voor dubbel plezier!

Klik hier om je aan te melden

3. Halloween Sports voor jongeren van 11 tot 18 jaar: Duik dieper in de wereld van Halloween met het speciale evenement in Sportcomplex Koning Willem-Alexander op 25 oktober. Hier word je ondergedompeld in een huiveringwekkende sfeer waar lasergames en griezels centraal staan. Durf jij de uitdaging aan? Er zijn nog maar 44 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Aanmelden en meer informatie: Wil je zeker zijn van je plekje en een griezelig leuke tijd hebben deze herfstvakantie? Meld je dan nu aan via deze link of neem contact op via rhink@teamsportservice.nl.

Ben jij dapper genoeg om het aan te durven? Kom dan snel en maak deze Halloween onvergetelijk!

#HalloweenSports #Haarlemmermeer #JongerenSport #Halloween2023 #SpooktacularSports

0
YOUR CART
  • No products in the cart.