HomeNieuwsGratis Demoles met de Losse Heupen Club op 29 november in Vier Meren Winkelcentrum Hoofddorp

Gratis Demoles met de Losse Heupen Club op 29 november in Vier Meren Winkelcentrum Hoofddorp

Op 29 november wordt Winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp het bruisende toneel van een bijzondere gebeurtenis – de gratis demoles van de Losse Heupen Club. Duco Bauwens, bekend van ‘Nederland in Beweging’, en Joke Somers, ervaren MbvO-trainer, staan klaar om iedereen mee te nemen op een avontuurlijke reis naar meer beweging, gezondheid en plezier.

Over de Losse Heupen Club

De Losse Heupen Club is een initiatief dat draait om het stimuleren van beweging en vitaliteit voor alle leeftijden. Duco Bauwens en Joke Somers hebben hun krachten gebundeld om een unieke ervaring te creëren waarin iedereen, ongeacht leeftijd of fitheid, kan deelnemen en plezier kan beleven aan beweging.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de gratis demoles op 29 november krijgen deelnemers de kans om kennis te maken met de dynamische en energieke sfeer van de Losse Heupen Club. Duco Bauwens en Joke Somers zullen hun expertise delen en je begeleiden door een reeks leuke en effectieve bewegingsoefeningen. De demoles is toegankelijk voor iedereen.

Waar en Wanneer

De demoles vindt plaats tegenover Etos in Winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp. Er zijn twee sessies beschikbaar:

  • Tijdvak 1: 12:45 tot 13:20 uur
  • Tijdvak 2: 13:20 tot 13:55 uur

Kosten en Inschrijving

De demoles is volledig gratis. Je hoeft je niet van tevoren in te schrijven – iedereen die langskomt, is van harte welkom om deel te nemen. Mocht je eerst even willen kijken voordat je meedoet, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Waardevolle Beweging voor Iedereen

De Losse Heupen Club moedigt iedereen aan om actief te worden en te genieten van de voordelen van beweging. Of je nu je conditie wilt verbeteren, nieuwe mensen wilt ontmoeten of gewoon plezier wilt hebben, deze demoles zijn de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de vreugde van beweging.

Dus, noteer 29 november in je agenda en zorg dat je erbij bent in Winkelcentrum Vier Meren. Laat de Losse Heupen Club je inspireren om in beweging te komen en te genieten van een gezonde en actieve levensstijl. We kijken ernaar uit om samen met jou deze bijzondere dag te beleven!

www.losseheupenclub.nl

0
YOUR CART
  • No products in the cart.