HomeNieuwsEindig de zomervakantie met het leukste sport- en spelevenement!

Eindig de zomervakantie met het leukste sport- en spelevenement!

Op dinsdag 29 en woensdag 30 augustus 2023 organiseert Team Sportservice Haarlemmermeer het Mega Zomer Sport- en Spelfestijn op het sportpark Pioniers. Dit belooft een feestelijke afsluiting van de zomervakantie te worden met een scala aan activiteiten voor jong en oud. Het evenement biedt twee dagen vol plezier en sportieve uitdagingen waar iedereen van kan genieten!

Voor de sportievelingen onder ons is er genoeg te doen. Ren als een kampioen over de spectaculaire stormbaan en laat zien hoe snel je kunt zijn. Verbeter je voetbalvaardigheden met verschillende voetbalactiviteiten of glij als een pro over de buikschuifbaan. Er is ook een interactief doel waar je je schietkunsten kunt tonen. Daarnaast kun je deelnemen aan professionele sportclinics om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of gewoon van spelletjes houdt, er is voor ieder wat wils!

Het Mega Zomer Sport- en Spelfestijn is een geweldige gelegenheid om samen met je vrienden, familie of teamgenoten van een fantastische afsluiting van de zomervakantie te genieten. De gezelligheid en het plezier zullen zeker aanwezig zijn. Dit evenement biedt de perfecte gelegenheid om nog even na te genieten van de zomerse sferen voordat het nieuwe schooljaar begint.

Zorg ervoor dat je deze geweldige kans niet mist! Schrijf de data, 29 en 30 augustus, alvast in je agenda en verzamel je energie, enthousiasme en sportieve spirit voor het Mega Zomer Sport- en Spelfestijn. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden waar je nog lang over zult napraten. Vergeet niet je vrienden te taggen die je niet wilt missen tijdens deze te gekke dagen en deel dit bericht om iedereen op de hoogte te brengen van dit spectaculaire evenement!

Het evenement vindt plaats op het Sportpark Pioniers, een prachtige locatie omringd door groen. Het is gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende ruimte voor alle activiteiten. Kinderen van 2 tot en met 5 jaar kunnen deelnemen aan de kleuteractiviteit, terwijl kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen deelnemen aan de kinderactiviteit.

Om deel te nemen, kun je je aanmelden via de volgende link: https://www.noordhollandactief.nl/activiteiten?gemeente%5B%5D=116&sort=name&order=asc&zoeken=mega. Houd er rekening mee dat de activiteiten op verschillende tijdstippen plaatsvinden, afhankelijk van de leeftijdsgroep en de gekozen activiteit.

De kosten voor de kleuteractiviteit bedragen slechts €2,50, terwijl de kinderactiviteit €5,00 kost. Dit zijn zeer redelijke prijzen voor een dag vol plezier, sport en spel. Het is een geweldige investering in een geweldige afsluiting van de zomervakantie!

Kortom, het Mega Zomer Sport- en Spelfestijn is het ultieme evenement om de zomervakantie op een spectaculaire manier af te sluiten. Mis deze kans niet om deel te nemen aan de leukste activiteiten en twee onvergetelijke dagen vol plezier en sportieve uitdagingen te beleven. Kom naar het Sportpark Pioniers, breng je vrienden, familie of teamgenoten mee en maak je klaar voor een geweldig avontuur!

0
YOUR CART
  • No products in the cart.