HomeNieuwsBoekje Sjors Sportief /Creatief uitgedeeld aan alle leerlingen in het basisonderwijs

Boekje Sjors Sportief /Creatief uitgedeeld aan alle leerlingen in het basisonderwijs

Wegens groot succes is een nieuwe editie uitgebracht van de Sjors Sportief en Sjors Creatief boekjes voor alle 14.000 schoolkinderen in Haarlemmermeer.

De leerlingen van De Klippeholm namen maandag 19 september als eerste de boekjes in ontvangst. Wethouder Mariëtte Sedee van volksgezondheid en sport steunt het initiatief van harte: “De boekjes zijn niet alleen een uitnodiging om te gaan sporten en bewegen, maar ook een kennismaking met lokale verenigingen. Kinderen die enthousiast zijn kunnen hierna lid worden van een vereniging en daar wordt iedereen blij van.“

Jong Geleerd Oud Gedaan

Team Sportservice stimuleert, samen met de gemeente, sport en bewegen als een uitstekende basis voor een gezond en vitaal leven. Hoe jonger kinderen kennismaken met sport en bewegen, des te beter. Want: jong geleerd is oud gedaan. Het Sjors Sportief boekje staat vol met sport- en beweegaanbod voor een heel jaar.  Dit jaar gaat het om maar liefst 925 activiteiten en 60 aanbieders in de gemeente, met dank aan alle inzet van de deelnemende verenigingen en organisaties. Bekijk hier het digitale boekje.

Kinderen die het aanbod willen proberen kunnen zich vanaf nu inschrijven via Noord-Holland Actief.

De Nationale Sportweek

De uitreiking van de Sjors Sportief boekjes viel dit jaar niet geheel toevallig in de Nationale Sportweek. Een week waarin gemeenten, sportbedrijven, sportbonden, scholen en sportclubs door heel Nederland activiteiten organiseren om (nieuwe) sporters op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met sport en bewegen. Het sportaanbod tijdens de Nationale Sportweek is hier te vinden.

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.