HomeNieuws1000 euro actie van NOC*NSF heropend

1000 euro actie van NOC*NSF heropend

De verdeling van 1 miljoen euro voor sportclubs namens het ministerie van VWS, is zo’n doorslaand succes gebleken dat de inschrijving wordt heropend. Verenigingen konden een aanvraag indienen voor 1000 euro voor hun club, te besteden aan een sportief doel. Maar omdat er zoveel verenigingen direct gebruik maakten van het aanbod, was het aantal van 1000 inschrijvingen binnen 24 uur bereikt.

NOC*NSF heeft daarom besloten om nog eens 500 clubs extra blij te maken met 1000 euro. Van donderdag 16 juni 20.00 uur tot vrijdag 17 juni 20.00 uur krijgen alle verenigingen de kans zich in te schrijven voor de kans op 1000 euro.

Hiermee krijgen verenigingen de kans alsnog een aanvraag in te dienen. Deze keer geldt niet het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’, maar hanteert het NOC*NSF een loting om alle aangemelde verenigingen een gelijke kans te geven op een extra steuntje in de rug. De besteding van het geld moet uiteraard passen bij de sportieve doelstellingen van de club.

Andere mogelijkheden clubondersteuning

Er zijn nog meer programma’s beschikbaar voor clubondersteuning. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden binnen het Sportakkoord en Rabo Clubsupport. Deze programma’s bieden veel mogelijkheden om jouw club op allerlei vlakken een extra steuntje in de rug te geven.

• Meer over Rabo Clubsupport Rabo ClubSupport
• Meer over Sportakkoord Informatie sportaanbieders clubs

0
YOUR CART
  • No products in the cart.