HomeNieuwsZomerschool Krimpenerwaard

Zomerschool Krimpenerwaard

Nieuw in Krimpenerwaard: de Zomerschool. De Zomerschool is een overzicht van activiteiten in juli en augustus voor de inwoners van Krimpenerwaard. In deze zomermaanden vallen sommige vaste (sport)activiteiten uit, maar gelukkig is er nog genoeg te doen! De Zomerschool is tot stand gekomen in samenwerking met Swob/V, Stichting WON, SWOS en SVN en wij nodigen alle inwoners uit om deel te nemen aan de activiteiten. 

Neem snel een kijkje in Zomeractiviteitenboek (opent in een nieuw tabblad).

Zomerschool

De Zomerschool Krimpenerwaard is een overzicht van een gevarieerd zomerprogramma van activiteiten met een recreatief, sportief, educatief of cultureel karakter. Het boekje bevat wekelijkse beweegactiviteiten, zoals ochtendgymnastiek en wandelen. Maar ook worden eenmalige sportactiviteiten in het boekje benoemd, bijvoorbeeld een open zomertoernooi Jeu de Boules en het fietsen van de KoeKaasroute. Ook kunt u workshops en een overzicht van zomerbuffetten & aanschuiftafels terugvinden in het boekje.

Contact

Je kan contact opnemen met de organisator van de betreffende activiteit omtrent locatie, geleiding, kledingvoorschriften etc. Mocht je andere vragen hebben dan kan je contact opnemen met Samira Yousofi, buurtsportcoach bij Team Sportservice Krimpenerwaard, via syousofi@teamsportservice.nl.