HomeNieuwsWalking Football VV Bergambacht

Walking Football VV Bergambacht

Op donderdag 6 juni om 13.00 uur organiseren Team Sportservice Krimpenerwaard, VV Bergambacht, SWOB en SWOV een try-out Walking Football.

Walking Football

Vanuit de KNVB is een nieuwe vorm van voetbal opgericht speciaal gericht op senioren: Walking Football. Bij deze voetbalvorm wordt in wandeltempo op een kwart veld gespeeld. Er mag tijdens een potje niet gerend worden, er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte uitkomen. Door deze regels is Walking Football een aantrekkelijke sport voor senioren die toch een balletje willen blijven trappen!

VV Bergambacht

Op dinsdag 6 juni om 13.00 zal een try-out Walking Football plaatsvinden bij VV Bergambacht. Alle senioren zijn van harte welkom om gratis en vrijblijvend mee te trainen of om te komen kijken. De dag wordt afgesloten met een partijvorm tussen de deelnemers, en na afloop kan er een kopje koffie of thee gedronken worden. Bij genoeg belangstelling zal VV Bergambacht, in samenwerking met Team Sportservice Krimpenerwaard, in september starten met trainingen Walking Football!

Nieuwsgierig geworden?

Lijkt het jou leuk om een keer mee te doen? Maak dan jouw interesse kenbaar door een mail te sturen naar info@swobv.nl of door op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur te bellen naar de Welzijnsstichting via 0182-350012.