HomeNieuwsVacature: stage buurtsportcoach (MBO)

Vacature: stage buurtsportcoach (MBO)

Team Sportservice Krimpenerwaard is voor de periode februari 2019 t/m juni 2019 (duur: halfjaar) op zoek naar een:

STAGIAIR BUURTSPORTCOACH (MBO)

De stage

Tijdens jouw stage als buurtsportcoach ben je projectmedewerker binnen diverse projecten van Team Sportservice Krimpenerwaard en organiseer je activiteiten van begin tot eind. Een deel van dit werk doe je vanuit diverse loketpunten binnen de regio, maar je bent vooral bezig in de uitvoer. Daarnaast ondersteun je collega’s bij de organisatie van allerlei activiteiten. Hierbij kan gedacht worden aan activiteiten binnen projecten zoals Move Mates, Walking Football, Fittest voor ouderen, Fit4Kids, Trainers voor de Klas, de Nationale Sportweek, De Koningsspelen, De Nationale Buitenspeeldag, Sportinstuif en lokale schoolsportdagen.

De eisen

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde derde- of vierdejaars MBO’er, met een flexibele en proactieve instelling. Je bent 2 tot 5 dagen per week beschikbaar, het aantal dagen is afhankelijk van het aantal stagedagen dat de opleiding bepaalt. In een enkel geval word je gevraagd ’s avonds, in het weekend of op een andere locatie te werken. Wij zijn op zoek naar een teamplayer die zowel kan samenwerken met de verschillende partners, als zelfstandig aan de slag kan.

De organisatie

Team Sportservice Krimpenerwaard is een onderdeel van Team Sportservice Zuid-Holland. Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste mensen. Hard werken in een gezellige sfeer is wat de organisatie typeert. In samenwerking met onze samenwerkingspartners binnen de regio proberen we iedereen in de Krimpenerwaard in beweging te krijgen en te houden!

Overige informatie

Team Sportservice Krimpenerwaard hanteert geen stagevergoeding.

Solliciteren

Stuur je motivatie en CV naar Richard Mank via rmank@teamsportservice.nl

Wil je meer informatie over deze stage? Bel gerust: 06-55140624.