HomeNieuwsSportplezier in de kerstvakantie

Sportplezier in de kerstvakantie

Om de kerstvakantie op een actieve en feestelijke manier door te brengen organiseren wij een tweetal sportactiviteiten voor kinderen van groep 5 tot en met 8. Doe samen met je vriendjes en vriendinnetjes mee aan verschillende actieve, uitdagende en vooral leuke activiteiten en clincis. Een mooie kans voor je zoon of dochter om tijdens de kerstvakantie in beweging te komen. Of je nu van trommelen, boogschieten, dansen, atletiek, tennis of voetbal houdt, deze sportinstuifdagen zijn er voor iedereen. Teamwork, maar bovenal plezier staat centraal. Neem zelf sportkleding en een flesje water mee! Deelname aan de activiteiten is gratis.

Kerstinstuif in Sporthal de Waard

Vier de feestdagen op een sportieve manier met de kerstinstuif van 28 december. Van 13.00 – 15.00 kunnen kinderen de stormbaan trosteren, meedoen met de energieke workout waarbij je trommelt op een fitnessbal, leren boogschieten, het plezier van basketbal ontdekken of erop los dansen! De sporten die er zijn: stormbaan, drumfitness, boogschieten, basketbal en dans. Locatie: Sporthal de Waard (Meidoornstraat 7, 2861 VJ Bergambacht).

Nieuwjaarsinstuif in Sporthal de Bakwetering

Op 4 januari wordt de tweede sportdag georganiseerd. Show je voetbal skills in de pannakooi, ontdek de grote variatie in oefeningen die atletiek te bieden heeft, leer hoe je moet tennissen of dans erop los! Van 13.00 – 15.00 kun je kennismaken met voetbal, atletiek, tennis of dans. Locatie: Sporthal de Bakwetering (Nicolaas Beetsstraat 403, 2941TN Lekkerkerk). Begin het jaar op een sportieve manier en schrijf je voor de nieuwjaarsinstuif.

Samen in beweging voor gezonder leven!

Aanmelden

Naam deelnemer(Vereist)
Hidden
Inschrijven voor kerstinstuif(Vereist)
Kies één of meerdere data
Van mijn zoon/dochter mogen tijdens de activiteit foto's gemaakt worden?(Vereist)