HomeNieuwsSamenwerking met Excelsior Barendrecht Vrouwen

Samenwerking met Excelsior Barendrecht Vrouwen

Eerste op het EK, deelname aan het WK: het vrouwenvoetbal zit in de lift! En onze Oranje Leeuwinnen zorgen niet alleen voor fantastische uitslagen, de populariteit van meisjes- en vrouwenvoetbal neemt ook regionaal toe. De afgelopen tien jaar is het aantal vrouwelijke leden van de KNVB toegenomen met ruim 65.000 leden, dat is de grootste vrouwelijke aanwas van alle sportbonden!

Ook in de regio Rotterdam is dit te merken en heeft de regio sinds 2017-2018 voor het eerst een vrouwenteam dat uitkomt op het hoogste niveau. Excelsior Rotterdam en BVV Barendrecht hebben de handen ineengeslagen en nemen vanaf vorig seizoen met een gezamenlijk team deel aan de Eredivisie Vrouwen. Om het seizoen 2018-2019 spetterend af te trappen kunnen alle meisjes en dames van voetbalverenigingen in Krimpenerwaard gratis naar de eerste thuiswedstrijd van Excelsior Barendrecht tegen ADO Den Haag!

Deze kaartjes worden aangeboden ter gelegenheid van de samenwerking tussen de Excelsior Barendrecht Vrouwen en Team Sportservice Krimpenerwaard. Team Sportservice Krimpenerwaard is het sportloket voor de gemeente Krimpenerwaard en voert sinds 1 juli het gemeentelijk sportstimuleringsbeleid uit. De twee partijen hebben elkaar gevonden in de wens om de sportparticipatie te verhogen in de regio. Sporten is goed voor de gezondheid en biedt een sociaal netwerk maar bovenal: het is natuurlijk hartstikke leuk! Wij willen zo veel mogelijk meisjes- en vrouwen in de regio plezier aan voetballen laten beleven, en zetten ons daar de komende tijd gezamenlijk voor in.

Om te beginnen nodigen we alle voetballende meiden en dames uit Krimpenerwaard uit om de wedstrijd Excelsior Barendrecht tegen ADO Den Haag te bezoeken. Deze wedstrijd wordt op 7 september om 19.30 gespeeld in het Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de volgende link kan je per transactie twee vrijkaarten bemachtigen voor de wedstrijd: https://voetbal.iticketsro.com/SBV_Excelsior/deeplink.aspx?token=TeamSportserviceKrimpenerwaardExcBarADO

Mocht je vragen hebben dan kan je contact opnemen met Team Sportservice Krimpenerwaard via krimpenerwaard@teamsportservice.nl.

We hopen je 7 september te zien om de dames naar de overwinning te schreeuwen!