HomeNieuwsNominatie waarderingsprijzen vrijwilligers

Nominatie waarderingsprijzen vrijwilligers

Nomineer het vrijwilligersproject en/of de vrijwilliger die het verdient! Veel inwoners in de gemeente Krimpenerwaard zijn vrijwilliger. En daar zijn wij heel blij mee! Met de waarderingsprijzen voor vrijwilligerswerk kun je jouw waardering aan deze grote groep mensen tonen. In totaal zijn er 11 prijzen van 1000 euro, de prijs voor vrijwilliger van het jaar en jonge vrijwilliger van het jaar. Ken je een initiatief of persoon die hiervoor in aanmerking komt? Nomineer deze dan snel via onderstaande button. Nomineren is mogelijk tot en met 13 november. 

Wil je graag een initiatief of persoon nomineren, maar lukt het niet? Neem dan contact met Marise Jutte (beleidsmedewerker gemeente Krimpenerwaard) via vrijwilligersprijzen@krimpenerwaard.nl.

Nomineren initiatief of persoon

Op vrijdag 8 december maken burgemeester Bouvy – Koene en wethouder Bultman een Waarderingstournee door de gemeente en zullen zij de prijzen aan de winnaars uitreiken. Met als thema “Lokaal samenwerken, het belang van netwerken” zal er bij de toekenning van de prijzen extra aandacht zijn voor deze onderwerpen.

Uitslag
Als jouw project of vrijwilliger in de prijzen valt word je hier in de week van maandag 27 november over geïnformeerd. Er wordt dan een tijdslot en locatie afgesproken, zodat de burgemeester en wethouder de prijs kunnen overhandigen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Klik hier voor meer informatie over de nominatie en de voorwaarden.