HomeNieuwsNationale Sportweek was een groot succes!

Nationale Sportweek was een groot succes!

De eerste Nationale Sportweek in de gemeente Krimpenerwaard was een groot succes! 35 sportaanbieders hebben van 20 t/m 29 september meer dan 70 sportactiviteiten aangeboden. Alle inwoners van Krimpenerwaard konden gratis deelnemen aan de sportactiviteiten, en bijna 50 mensen hebben dit gedaan!

Nieuwe deelnemers

In totaal hebben bijna 50 nieuwe sporters meegedaan aan activiteiten in de Nationale Sportweek. De meeste sportaanbieders gaven een open training, waardoor nieuwe sporters konden aansluiten bij al bestaande trainingsgroepen. Zo verwelkomde Silvertown Lions zes nieuwe sporters en Personal Fitness vijf nieuwe deelnemers bij een training Boxercise.

Ook was er één nieuwe deelnemer aanwezig bij de tafeltennisintroductie van tafeltennisvereniging TOP. Deze deelnemers werd gelijk enthousiast gemaakt door de andere leden: “Voor mij is tafeltennis een sport die ik alleen op de camping kon doen, maar nu kan ik het hele jaar door tafeltennissen!”

Tevreden sportaanbieders

De sportaanbieders lieten positieve geluiden horen over deelname aan de Nationale Sportweek. “Het is goed dat er op deze manier extra aandacht is voor sporten en bewegen. De Nationale Sportweek is voor mensen een hele laagdrempelige manier om een bepaalde sport een keert uit te proberen, en wie weet waar dat toe leidt!”

Volgend jaar doet Team Sportservice Krimpenerwaard in ieder geval weer mee, tot dan!

 

Foto: Wavebreakmedia/shutterstock.com