HomeNieuwsNationale Sportweek – AH Sportactie

Nationale Sportweek – AH Sportactie

De Nationale Sportweek is van 15 t/m 29 september. Het is de 15e keer dat de Nationale Sportweek wordt georganiseerd en daarom duurt deze ‘week’ 15 dagen. De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. Tijdens de Nationale Sportweek kan je bij de Albert Heijn sparen voor gratis sportlessen.

Hoe werkt de AH sportactie?

Vanaf 17 september krijg je bij elke keer boodschappen doen bij Albert Heijn een sportvoucher. Als je de actiecode op de voucher verzilvert, zitten er direct twee sportcredits in je Sportprofiel. Elke sportcredit is een gratis keer sporten. Dat betekent heel veel sportplezier! Je hebt tot en met 24 november de tijd om mee te doen aan de AH Sportactie.

Overzicht deelnemende verenigingen

Kijk hieronder voor een overzicht van verenigingen die deelnemen aan de Albert Heijn Sportactie in Krimpenerwaard, er is voor iedereen wat leuks te doen!

  • Bij sportschool Women Sport Only in Schoonhoven kan er gefitnest worden.
  • Silvertown Lions in Schoonhoven opent haar deuren om een  basketbaltraining te kunnen volgen.
  • Bij Polder Bootcamp Schoonhoven ben je van harte welkom om mee te gaan bootcampen.
  • Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten, bijvoorbeeld bij de scouting in Schoonhoven. Kinderen kunnen aansluiten bij de Junioren (10-12 jaar) of de Zeeverkenners (12-15 jaar).
  • Verder kan er bij bij BZC in Bergambacht een training waterpolo gevolg worden.

Wil je precies weten wanneer jouw favoriete sport wordt aangeboden? Klik dan hier.