HomeNieuwsMeidenclinics bij VV Spirit enorm succes!

Meidenclinics bij VV Spirit enorm succes!

VV Spirit, in samenwerking met Excelsior en met ondersteuning van Team Sportservice Krimpenerwaard, organiseerde op 22 mei meidenclinics voetbal. Het was een groot succes met meer dan 100 meiden die hebben deelgenomen! De Clinic bestond uit 2 uur lang 8 verschillende oefenvormen waar ook nog leuke prijzen te winnen waren. Wat de Clinics dit jaar een extra succes maakten was de aanwezigheid van het Excelsior Barendrecht Vrouwenteam. Met hun enthousiasme en skills en uitdelen van handtekeningen na afloop maakten ze de Clinics extra gaaf!

Spirit bouwt aan grote Meidenafdeling

Spirit is sinds drie jaar hard aan het bouwen om de beste en grootse Meidenafdeling van de regio te worden en blijven. Middels de gratis Clinics willen ze meiden die al voetballen een leuke en leerzame middag bieden én meiden die nog niet voetballen de kans geven om te kijken of ze voetbal leuk vinden. Inmiddels heeft Spirit 8 meidenteams en 1 vrouwenteam en de wens is om dat de komende jaren uit te bouwen naar het dubbele aantal en een hoger niveau. Daarbij wordt nadrukkelijk de samenwerking met de KNVB en Excelsior gezocht.

Samenwerkingspartner Excelsior wil graag een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van het meidenvoetbal in de regio, vandaar dat trainer Richard Mank met zijn vrouwenteam Excelsior-Barendrecht, dat in de Vrouwen Eredivisie uitkomt, aanwezig was.

Zomer Meiden Clinics in juni en juli

Voor meiden die graag bij Spirit willen komen kijken, op zaterdag 22 en 29 juni en 5 juli organiseert Spirit ook nog de jaarlijkse Zomer Meiden Clinics voor leden en niet-leden.

Wil je meedoen aan alle of een aantal van deze Clinics, stuur dan een mail naar meidenvoetbal@vvspirit.nl.