HomeNieuwsMasterclass Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd

Masterclass Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd

Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd (MVKT) is de succesmethode om de strijd aan te gaan met het vrijwilligers te kort bij sportverenigingen. Succes verzekerd, zo leert de ervaring ons. Gemiddeld is 80% van de leden van de sportverenigingen die MVKT volgen bereid tot vrijwilligerswerk. Wij zijn trots dat de methode de afgelopen acht jaar bij ruim 1200 verenigingen meer dan 50.000 vrijwilligers heeft opgeleverd!

Inhoud van de Masterclass

Tijdens de masterclass van ongeveer 1,5 uur nemen wij verenigingen mee in de stappen die zij kunnen zetten om succesvol vrijwilligers te werven en te behouden. In een interactieve sessie behandelen wij de volgende onderwerpen.

1. Knelpunten van sportverenigingen
2. Vrijwilligers problematiek binnen de sportvereniging
3. Hoe bent u nu eigenlijk vrijwilliger geworden
4. Wat is het echte probleem van de vereniging?
5. De vijf stappen op weg naar succes!

Deze masterclass is een introductie van de cursus, en een eerste stap naar meer vrijwilligers. Na afloop van de bijeenkomst inventariseren wij de behoefte naar deelname aan de cursus Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd.

  • Datum Masterclass: woensdag 21 november 2018
  • Tijd: 19.30 – 21.00 uur
  • Locatie: VV Spirit, KNVB opleidingscentrum (gebouw tegenover de kantine)
  • Kosten: geen

Aanmelden kan door uw gegevens in te vullen onderaan de pagina. Wanneer u zich aanmeldt ontvangt u na 14 november een email met de laatste informatie. Let op, vol =vol!

Meer informatie

Voor meer informatie over de cursus Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd klik hier. Voor vragen kunt u contact opnemen met Sean van Domburg, via svandomburg@teamsportservice.nl of via 06-41171654.

Wij hopen u te mogen begroeten bij deze bijeenkomst!