HomeNieuwsIntroductie nieuwe medewerkers

Introductie nieuwe medewerkers

Beste inwoners, verenigingen, scholen en partners, per 1 april 2023 zijn er twee nieuwe medewerkers die Team Sportservice Krimpenerwaard komen versterken. Ruben van Zeijl maakt intern de overstap van Team Sportservice Amsterdam naar Capelle aan den IJssel. Hij treedt in dienst als verenigingsadviseur. Daarnaast gaat Peter Clijnk zich focussen op de communicatieve werkzaamheden. Zij stellen zich graag even voor.

Ruben van Zeijl: nieuwe verenigingsadviseur
Mijn naam is Ruben van Zeijl en woon met mijn vrouw en dochtertje in Nootdorp. Ik ben opgegroeid in De Lier en kom uit een sportgezin. Sport is voor mij echt een uitlaatklep. Als het kan spring ik graag op de racefiets, mountainbike, ren ik door de natuur of duik ik in het water. Het zal je door bovenstaande sporten niet verassen dat ik tot voor kort heb meegedaan aan triatlonwedstrijden. Deze sport vraagt veel tijd, net als een gezin en werk. Daarom heb ik mijn sportambities bijgesteld. Mijn meest waardevolle sportherinneringen zijn het uitrijden van de Elfstedentocht van mijn vader, terwijl hij Parkinson had en mijn PR op de marathon van Rotterdam.

Na mijn studie Sportmanagement ben ik begonnen als sportcoördinator bij de Richard Krajicek Foundation. Daarna ben ik blijven werken voor goede doelen, zoals KWF Kankerbestrijding, Natuurmonumenten, Pink Ribbon, NSGK en Vereniging Humanitas. Tussendoor heb ik nog een jaar gewerkt in Antwerpen in het kader van Europese sporthoofdstad. Een geweldig ervaring!

Team Sportservice is voor mij niet onbekend. Ik maak namelijk intern de overstap van Amsterdam naar Krimpenerwaard. Werken voor een maatschappelijk betrokken organisatie geeft mij bijzonder veel voldoening. Écht iets kunnen betekenen voor een ander, daar doe ik het voor! Sport vind ik een geweldig middel dat voor iedereen mogelijk moet zijn. Ik ben ook actief in het sportverenigingsleven. In het begin als commissielid en later als bestuurder. Deze ervaringen komen goed van pas in mijn rol als verenigingsadviseur.

Overweeg je om mee te doen aan een triatlon of wil je een marathon lopen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik geef graag tips en motiveer je richting de startlijn. Ik kijk er enorm naar uit om samen met Krimpenerwaard nóg mooier en gezonder te maken. Je kunt mij bereiken op rvanzeijl@teamsportservice.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peter Clijnk: nieuwe communicatiemedewerker
Ik ben Peter Clijnk en ga voor Team Sportservice Krimpenerwaard de communicatie verzorgen. Ik ben zelf een enorm groot fan van sport. Mijn gehele opleiding stond zelfs in het teken van sport. Met als absoluut hoogtepunt mijn afstudeeropdracht bij La Vuelta Holanda. Eén van de grootste wielerrondes ter wereld ging vorig jaar van start in Nederland en ik heb hierbij de online communicatie gedaan. Natuurlijk een onvergetelijke ervaring die ik niet meer zal vergeten. Ik ben blij dat ik vanaf nu dagelijks met mijn grootste hobby sport bezig kan zijn.

Zelf sport ik gemiddeld 5 keer per week en vind ik het leuk om veel verschillende sporten te volgen. Sinds mijn achtste doe ik aan voetbal en daardoor heb ik op jonge leeftijd de positieve effecten van sport ervaren. Sport is voor mij echt een uitlaatklep na een dag hard werken en zorgt ervoor dat ik goed in mijn vel zit. Daarom probeer ik mensen in het dagelijks leven te stimuleren om meer te gaan sporten en bewegen.

Dat mensen voldoende sporten & bewegen is natuurlijk ontzettend belangrijk. Ik ben dan ook van mening dat dit voor iedereen toegankelijk moet zijn. Als communicatiemedewerker kijk ik ernaar uit om hier door middel van verschillende communicatiemiddelen, zoals foto’s, video’s, flyers en persberichten een bijdrage aan te leveren én zo het bewustzijn over de essentie van sporten & bewegen te vergroten. Je kunt mij bereiken op pclijnk@teamsportservice.nl.