HomeNieuwsMaak kennis met Ilona

Maak kennis met Ilona

Beste mensen uit de Krimpenerwaard. Ik ben Ilona Slump en woon samen met mijn man en dochtertje in Spijkenisse. Nadat ik jarenlang fanatiek heb gekorfbald kun je mij nu regelmatig in de sportschool vinden met een paar bokshandschoenen aan. Heerlijk even een uurtje verstand op nul en gaan!

Nadat ik de studie Sportkunde heb afgerond heb ik met verschillende doelgroepen in de zorg gewerkt om zo een goed beeld te krijgen van hoe sport en bewegen van waarde kan zijn voor de gezondheidszorg. Sinds juli 2022 zet ik deze kennis in bij Team Sportservice voor de gemeente Schiedam. Sinds deze week ga ik diezelfde kennis ook voor de Krimpenerwaard gebruiken.

In de gemeente Krimpenerwaard ga ik aan de slag met het thema gezondheid in de breedste zin van het woord. Dat sport en bewegen goed is voor onze gezondheid weten we allemaal, maar hoe moet je dit inzetten bij de inwoners van de gemeente Krimpenerwaard? Bij die vraag wil ik je graag helpen. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Je kunt mij bereiken door te bellen naar 06-55008854 of een mail te sturen naar islump@teamsportservice.nl.