HomeNieuwsMaak kennis met Cyril

Maak kennis met Cyril

Hallo allemaal! Ik ben Cyril van den Wijngaard, 21 jaar en de nieuwe Buurtsportcoach Onderwijs voor de gemeente Krimpenerwaard. Hiervoor heb ik de opleiding Sportkunde aan de Haagse Hogeschool gevolgd. Ik ben woonachtig in Schoonhoven en ervaar daardoor elke dag hoe mooi de Krimpenerwaard is.

Het afgelopen halfjaar heb ik mijn afstudeeropdracht bij Team Sportservice Krimpenerwaard gedaan en deze met succes afgerond. Daarom ben ik zeer bekend met de werkwijze van Team Sportservice Zuid-Holland en het team waarmee ik ga samenwerken. Terugkijkend op mijn afstudeerperiode, is dit een erg waardevolle periode geweest waarin ik veel heb geleerd en gedaan. Ik ben dan ook erg enthousiast om hier de volgende stappen in mijn carrière te zetten.

Ik heb een grote passie voor sport en dan met name het langebaan schaatsen. Van jongs af aan ben ik lid van Schaatstrainingsvereniging Lekstreek. Momenteel zit ik hier in het bestuur om mijn kennis te delen, maar zeker ook om nieuwe dingen te leren.

Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring en passie voor sport en bewegen te gebruiken om de jongere doelgroep in de Krimpenerwaard in beweging te krijgen. Of het nu gaat om bewegend leren of het stimuleren van kinderen om lid te worden van een sportvereniging. Ik sta te popelen om ermee aan de slag te gaan!

Heb je vragen over onderwijs? Dan ben je bij mij zeker aan het juiste adres! Aarzel niet om contact met mij op te nemen via: cvdwijngaard@teamsportservice.nl. Ik help je graag verder!