HomeNieuwsInformatieavond Walking Football

Informatieavond Walking Football

Vanuit de KNVB is een nieuwe vorm van voetbal opgericht speciaal gericht op senioren: Walking Football. Bij deze voetbalvorm wordt in wandeltempo op een kwart veld gespeeld. Er mag tijdens een potje niet gerend worden, er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte uitkomen. Door deze regels is Walking Football een aantrekkelijke sport voor senioren die toch een balletje willen blijven trappen!

Walking Football in Krimpenerwaard

Om te zorgen dat zo veel mogelijk senioren kunnen (blijven) voetballen ondersteunen wij voetbalverenigingen in Krimpenerwaard graag bij het opzetten van Walking Football. Op dit moment bieden VV Spirit en VV Schoonhoven al Walking Football aan, maar wij hopen het aanbod uit te kunnen breiden over de gehele Krimpenerwaard.

Informatieavond

Op donderdag 16 mei om 19.00 uur zal Team Sportservice Krimpenerwaard een informatieavond Walking Football organiseren. Tijdens deze informatieavond vertellen ervaringsdeskundige Westlandia en SEV Leidschendam en de KNVB waarom Walking Football bij hen zo’n groot succes is en na afloop kunnen alle aanwezigen genieten van een oefenwedstrijd tussen VV Spirit en VV Schoonhoven.

Graag nodigen wij ook (potentiele) Walking Footballers uit voor deze informatieavond om kennis te maken met deze nieuwe sport. Iedereen is van harte welkom om een avond te beleven vol Walking Football ervaringen, verhalen en een geweldige afsluitingswedstrijd!

Wat:                Informatieavond Walking Football
Wanneer:        Donderdag 16 mei 2019, inloop vanaf 18:45, start presentatie 19.00 uur.
Waar:              Kantine VV Bergambacht, Sportlaantje 1 in Bergambacht.

Meer informatie of aanmelden?

Wilt u meer informatie of zich aanmelden voor de informatieavond? Dan kunt u contact opnemen met Samira Yousofi via syousofi@teamsportservice.nl of 06-47171702. Aanmelden is niet verplicht.