HomeGebied Haarlemmermeer West

Gebied Haarlemmermeer West

De gemeente Haarlemmermeer is onderverdeeld in zes afzonderlijke gebieden, elk met zijn eigen specifieke behoeften en kansen op het gebied van sport en beweging. Team Sportservice heeft deze gebiedsindeling geadopteerd en benoemt in elk van deze regio’s een toegewijde contactpersoon, de buurtsportcoach.

Onze buurtsportcoaches zijn zeer vertrouwd met hun respectievelijke gebieden, de lokale organisaties en de bewoners die er wonen. Ze onderhouden nauw contact met organisaties via ons Meer voor Elkaar-netwerk en houden regelmatige 1-op-1 besprekingen, waaronder jaarlijkse overleggen met cruciale partners, zoals de gebiedsmanager.

Daarnaast hebben we in elk gebied een beweegteam opgesteld, bestaande uit een combinatie van deskundigen, waaronder buurtsportcoaches, combinatiefunctionarissen voor het onderwijs, clubondersteuners, clubkadercoaches en beweegcoaches. Deze teamleden zijn meerdere keren per week actief in de regio, waardoor ze direct herkenbaar zijn voor de bewoners. Ze zijn te vinden op populaire ontmoetingsplaatsen, zoals dorps- en buurthuizen, gezondheidscentra en jongerencentra.

Wij passen onze beweegactiviteiten aan op basis van de specifieke behoeften van bewoners, rekening houdend met openbare gegevens, gebiedsprogramma’s en onze eigen expertise. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte beweeginitiatieven te ontwikkelen voor gemeenschappen in wijken en kernen die wellicht achterblijven in sport- en beweegdeelname. Samen streven we naar een actievere en gezondere Haarlemmermeer.

Klik op het logo voor het actuele aanbod

0
YOUR CART
  • No products in the cart.