HomeSportvierdaagse voor 6 t/m 14 jaar

Sportvierdaagse voor 6 t/m 14 jaar

De sportvierdaagse is vol. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Bezorg jouw kind een onvergetelijke start van de zomervakantie met de Sportvierdaagse. Hier beleven de deelnemers vier te gekke dagen met allerlei sporten en spellen, met als thema de Olympische Spelen (de zomer, winter én paralympische variant).

Er ligt veel nadruk op samenwerken, want sporten doe je niet alleen maar met je team. Samen spelen, samen werken, samen verliezen en samen winnen. Door de professionele begeleiders is het een vierdaagse met heel veel plezier. Veel kinderen doen elke zomer weer mee.

Jelle komt al twee dagen mega enthousiast thuis en blijft maar vertellen over alle leuke activiteiten.” – moeder van Jelle tijdens de Sportvierdaagse 2020. 

 

Meer informatie

De Sportvierdaagse is van 12 tot en met 15 juli 2021 van 09.00 – 17.00 uur. Het kamp vindt plaats bij MHC de Reigers, Arnolduspark 5 in Hoofddorp. Kinderen van 6 tot en met 14 jaar zijn welkom om deel te nemen. Naast het leerzame en gevarieerde programma zorgt de organisatie voor een gezonde lunch, sporttenue, diploma en goodie bag. De kosten voor vier dagen Sportvierdaagse bedraagt € 165,-*.
* Neem contact op via e-mail als jouw kind wel wilt deelnemen, maar het financieel voor jou niet mogelijk is om dit bedrag te betalen. We helpen je graag om te kijken naar en oplossing om jouw dochter/zoon toch een mooie sportweek te bezorgen.

Neem voor vragen contact op via e-mail of 023 – 205 55 00.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.