HomeVoor jouOnderwijsNaschoolse activiteiten

Naschoolse activiteiten

Tijdens schoolweken

Ook tijdens schoolweken biedt Team Sportservice sport en spel aan aan kinderen van de basisschool. Neem hier een kijkje om te zien of er iets tussen zit voor jouw kind.

Een gezonde leefstijl voor jongeren

Young Fit is een programma waarbij jongeren tussen 12 en 18 jaar werken aan een gezondere leefstijl en een gezond gewicht. Door wekelijks te sporten met begeleiding en thuisopdrachten, wordt er duurzaam gewerkt aan een sportieve leefstijl.

Doel

Het doel van Young Fit is om jongeren kennis te laten maken met verschillende sporten, conditie op te bouwen en kennis op te doen van gezonde voeding. Plezier, veilig voelen en lekker in je vel zitten staat hierbij voorop.

Lesinhoud

De groepslessen Young fit zijn gericht op conditie en gezonde leefstijl. De jongeren fitnessen 2 keer per week onder professionele begeleiding om zo hun kracht en conditie op te bouwen. Ze gaan in gesprek met een diëtist en volgen 2 keer per jaar een kookworkshop om de kennis van gezonde voeding te vergroten. Een betrokken kinder- en jongerencoach heeft nauw contact met de deelnemers en ouders en begeleid hen in het programma.

De eigen bijdrage aan dit programma is €10,- per maand. Een kennismaking met een diëtist is een vast onderdeel van het programma. Deze consulten worden bekostigd uit de eigen zorgverzekering en worden vrijwel altijd volledig vergoed.

Aanmelden Young Fit

DagPlaatsTijdenLocatie/adres
DinsdagHoofddorp17.00 - 18.00 uurPhysIQ, J.C. Beetslaan 163-D, 2131 AL, Hoofddorp
DonderdagHoofddorp17.00 - 18.00 uurPhysIQ, J.C. Beetslaan 163-D, 2131 AL, Hoofddorp

Wilt u uw kind aanmelden of heeft u vragen? Neem dan contact op met coördinator Judith Kamps via zorghaarlemmermeer@teamsportservice.nl of  088 203 7380.

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.