HomeSportlessen Opaallaan

Sportlessen Opaallaan

Sportievelingen van de Opaallaan opgelet. We hebben goed nieuws, want na een serie proeflessen starten we vanaf 28 april met een structureel aanbod van Zumba en CrossFit. Tot aan de zomervakantie kun je elke week meedoen met Zumba of CrossFit. Schrijf je snel in, want vol is vol.

  • Crossfit elke dinsdagavond 19.15 – 20.15 uur
  • Zumba elke woensdagavond 19.15 – 20.15 uur

De lessen worden gegeven op het sportveld van MBO College Airport, Opaallaan 25, 2132 LJ Hoofddorp. Dit ligt tegenover de studentencampus. Klik op de link om je direct aan te melden voor een lessenreeks. Klik vervolgens op ‘toevoegen’ om in te schrijven voor de activiteit. Je maakt eenmalig een account aan, als je die nog niet hebt. Hierna kun je zo vaak inschrijven als je wilt.  

 

Crossfit 

Crossfit is een vorm van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in een trainingsvorm. De les is volledig aan te passen naar jouw niveau. De lessen worden verzorgd door Mainport. 

Schrijf je nu in voor de lessenreeks Crossfit

Zumba 

Zumba is een combinatie tussen dans en fitness. Lekker laagdrempelig bewegen op muziek. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt, kun je dus gewoon meedoen. De lessen worden verzorgd door 24FIT LAB. 

Schrijf je nu in voor de lessenreeks Zumba

 

Let op: bij inschrijving verwachten we dat je elke les aanwezig kan zijn. Bij twee afzeggingen zonder reden zullen we jouw plek door iemand anders laten opvullen. In verband met de huidige coronamaatregelen is de maximum toegestane leeftijd voor deelname 26 jaar. 

Bij vragen neem contact op met Annejan Alberts via e-mail.

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.