HomeSport- en beweeg hoogtepunten van deze maand

Sport- en beweeg hoogtepunten van deze maand

Sport- en beweeg hoogtepunten van november

Samen zetten we sport en bewegen op de agenda! Elke maand zijn er in de gemeente Haarlemmermeer veel sport- en beweegactiviteiten te vinden. Team Sportservice verzorgt en ondersteunt dat om zo iedereen te laten profiteren van de positieve effecten van lichaamsbeweging.

Highlights van de maand November

Vakleerkrachtensessie

De vakleerkrachten uit de gemeente Haarlemmermeer zijn bij elkaar gekomen voor een praktisch overleg en inspirerende sessie Gymzaalgolf!
We bespraken hoe we van elkaar kunnen leren, wat de succesverhalen zijn en inspireerde elkaar om sport en beweging zo effectief mogelijk in te zetten. We sloten af met een workshop gymzaalgolf door Roberto Schuit, pro bij de Haarlemmermeersche Golfclub.

Nieuw seizoen fit for life Kids gestart

Een gezond begin is het halve werk! Wat moet je doen om gezond te leven en hoe werk je aan een gezond gewicht? De lessen Fit4life kids (6-12 jaar) en Young fit (12-18 jaar) zijn van start en jij bent welkom om mee te doen. De lessen bestaan uit wekelijkse sport- en spelactiviteiten, koken en voedingsadviezen. We maken het niet alleen leerzaam, maar maken vooral veel plezier! Meer weten of gelijk inschrijven?

Van schoolplein naar BEWEEGPLEIN!

De Kameleon doorliep alle stappen om het schoolplein beweegvriendelijker en het pauzemoment voor alle leerlingen aantrekkelijker, actiever en socialer te maken. Het beweegplein is een initiatief van Team Sportservice en is mede mogelijk gemaakt door steun van Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid.

De week van de motoriek

Het was de week van de motoriek! Wij vinden het elke week de week van de motoriek, maar van 7 t/m 11 november lag de focus extra op het belang van bewegen, voor jong en oud. Online kon je verschillende webinars bijwonen van Kenniscentrum Sport & Bewegen https://www.kenniscentrumsportenbewegen.nl/wvd…/programma/. Bij Team Sportservice Haarlemmermeer doen we ons best om alle inwoners te laten genieten van de voordelen van sport en bewegen. Doe mee en kom in beweging! https://jouw.teamsportservice.nl/haarlemmer…/activiteiten/

En volgende maand dan?

Ook de komende maand staat weer vol sportieve activiteiten! De hoogtepunten zijn:

  • Onze activiteiten! Ook in november zijn we volop in beweging en nodigen we iedereen van jong tot oud uit om met ons mee te doen. Wil je precies weten wat er voor jou geschikt is? Neem dan hier eens een kijkje: https://jouw.teamsportservice.nl/haarlemmermeer/activiteiten/
  • Het nieuwe jaar start voor kinderen en jongeren in Haarlemmermeer met een sportief hoogtepunt. Team Sportservice Haarlemmermeer organiseert op 3 januari in Hoofddorp en op 5 januari in Nieuw Vennep het Mega Sport- en Spelfestijn. Doe mee aan de leukste activiteiten en versla je vrienden en vriendinnen op de stormbaan! Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen 2 uur lang meedoen aan diverse clinics, voetbalactiviteiten, air hockey, interactieve games, rolstoelbasketballen, zitvolleybal en nog veel meer.

    Voor peuters en kleuters van 2 t/m 6 jaar is het Mega Peuter & Kleuterspelfestijn. Speciaal voor deze doelgroep zijn sporten en spelletjes te spelen, staat een springkussen klaar, hebben we een mega bobbelbaan en nog veel meer!

    Extra bijzonder aan deze editie is dat het Mega Sport- en Spelfestijn ook toegankelijk is voor kinderen met een fysieke of verstandelijke beperking, met een deels aangepast programma zodat iedereen kan mee doen. De sportactiviteiten worden gegeven door professionele sportverenigingen die ervaring hebben met alle doelgroepen.

    Meedoen aan het Mega Sport- en Spelfestijn? Klik dan hier

0
YOUR CART
  • No products in the cart.