HomeSport- en beweeg hoogtepunten van deze maand

Sport- en beweeg hoogtepunten van deze maand

Panna’s en pingels op het Burgemeester van Stamplein

Op een zonnige donderdagmiddag verzamelden enthousiaste deelnemers zich op het Burgemeester van Stamplein in Hoofddorp voor het langverwachte PannaKnockout straatvoetbaltoernooi. Het plein was omgetoverd tot een waar sportfestijn, waar voetballers en niet-voetballers plezier en uitdaging vonden. Naast het voetbaltoernooi waren er sportactiviteiten, een workshop hiphop en een imposante 9 meter hoge klimwand. Nasser El Jackson gaf een spectaculaire show vol voetbaltrucs en freestyle-moves. De wedstrijden werden met passie gespeeld en panna’s en doelpunten gevierd met veel gejuich. Het evenement bracht mensen samen, verbonden door plezier voor voetbal en sport. Het was een fantastische middag, waar bewegen en sportiviteit centraal stonden.

Het Zomeraanbod van HaarlemmermeerMOVES is van start!

Afgelopen zaterdag was het BIG BOUNCE evenement, de start van de zomeractiviteiten van het HaarlemmermeerMoves programma. georganiseerd door Maatvast, Meerwaarde en Team Sportservice. Het terrein bruiste van energie! Vrienden en vriendinnen verzamelden zich voor een onvergetelijke dag. De rodeo stier en de Sweeper zorgden voor spektakel en uitdaging. Archery Tag bood spanning met strategisch boogschieten.

No alt text provided for this image

De geur van barbecue vulde de lucht, waar deelnemers tussen activiteiten door genoten van heerlijke hamburgers. Het evenement bracht beweging, uitdaging en samenzijn. Maatvast, Meerwaarde en Team Sportservice zorgden voor een fantastische middag vol plezier, avontuur en lekker eten. Een perfecte start van het zomerprogramma.

17 Mei: Pridewalk Haarlemmermeer

No alt text provided for this image

Loop mee met de Pridewalk! 17 mei 2023 vieren wij op de internationale dag tegen Homofobie, Bifobie, Transfobie en Interseksefobie (IDAHOT). Dit is een dag waarop organisaties internationaal aandacht vragen voor het belang van sociale acceptatie.

Vind jij het ook belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn? Loop dan samen met ons de Tweede Haarlemmermeerse Pride Walk! We lopen de tocht onder muzikale begeleiding van een swingende brassband met aansluitend een gezellige afsluiting met een hapje en drankje bij C.

Graag vooraf even aanmelden bij cboter@teamsportservice.nl of via noordhollandactief.nl

Wandelgroepen Nationale Diabetes Challenge 2023 van start!

  • Bas van de Goor gaf op 1 mei het startschot voor de Nationale Diabetes Challenge (NDC) 2023. Het doel van de Challenge is mensen met diabetes en een verhoogd risico op diabetes in beweging te brengen. Samen werken ze stap voor stap aan hun gezondheid.

    Beweging is essentieel, ook voor mensen zonder diabetes. Sluit je aan bij een NDC-wandelgroep in jouw buurt en geniet van een actieve levensstijl. Ook bij jou in de buurt zijn wandelgroepen te vinden! De groepen staan op wandelenmetdiabetes.nl

    Ga de uitdaging aan, word gezonder en wandel mee met de Nationale Diabetes Challenge!

0
YOUR CART
  • No products in the cart.