HomeSportclinics onder schooltijd

Sportclinics onder schooltijd

Laat basisschoolleerlingen en scholieren het plezier van jouw sport ervaren met JouwSportPas onder Schooltijd (JSPOS). Jouw trainers bezoeken de scholen om door middel van clinics de sport en de vereniging te promoten en nieuwe leden te werven.

 

Sportclinics onder Schooltijd (JSPOS)

Met de sportclinics onder schooltijd bereik je als vereniging in een keer een grote doelgroep. Sportverenigingen die deelnemen aan JouwSportPas onder schooltijd ervaren dit als positief vanwege de publiciteit, ledenwerving en promotie van de sport en vereniging. Team Sportservice heeft nauw contact met gemeente, scholen en andere maatschappelijke organisaties om inwoners naar de vereniging te helpen. Lokale media plaatsen persberichten en wij geven aandacht aan JouwSportPas onder Schooltijd via flyers, nieuwsbrief en social media.

  • Na afloop van de clinics mag je flyers uitdelen. Maak jouw sportclinics succesvol en nodig leerlingen uit voor één of meerdere trainingen op de vereniging.
  • Team Sportservice vraagt de scholen een stukje in de nieuwsbrief te plaatsen over de sportclinics.
  • Verenigingen ontvangen voor het geven van clinics onder schooltijd een vergoeding van € 25,00 per uur.

JouwSportPas onder Schooltijd is inzetbaar in alle klassen op het primair- en voortgezet onderwijs tijdens gymlessen, extra beweegmomenten of sportdagen. Heb je interesse om jouw sport te promoten tijdens gymlessen, extra beweegmomenten of sportdagen? Neem dan contact met ons op via e-mail. Of vul het terugbelverzoek in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terugbelverzoek Jouw Sportpas Onder Schooltijd

Naam
Indien we telefonisch contact op mogen nemen dan graag het telefoonnummer invullen waarom je overdag bereikbaar bent.
Indien we via de e-mail contact op mogen nemen dan graag je email adres invullen waarop je bereikbaar bent.

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.