HomeSport- en speluitleen

Sport- en speluitleen

Vier je een kinderfeestje, is er een sportdag op school of wil je sportief aan de slag met je collega’s? Team Sportservice Haarlemmermeer heeft heel veel materialen in de sport- en speluitleen om er een geslaagde activiteit van te maken.

Sporten en spelen

De loods van onze sport- en speluitleen ligt vol uitdagende materialen. We hebben meer dan de standaard ballen, hoepels, lijnen, goaltjes en andere sportspecifieke artikelen. Op kinderpartijtjes doen de kruiptunnels het altijd er goed, gooi er nog een parachutedoek en pijlen en bogen tegenaan en het feest is compleet. Of maak circusartiesten van de kinderen.

Voor bedrijfssportdagen doe je misschien liever aan teambuilding en kunnen je collega’s los op de loopski’s en out of the box denken met creatieve dobbelstenen. Voor sportdagen op scholen hebben we ook van alles, van estafettestokje tot discgolf. Iets minder sportief kan trouwens ook, kies dan voor de bingomolen of toren van Pisa.

Meer informatie

Bekijk hier het totale overzicht en de prijslijst sport- en speluitleen 2019. Vul het formulier in en stuur deze retour via e-mail. Het ophalen van de geleende producten is op werkdagen om 16.00 uur. Het terugbrengen is op werkdagen om 15.30 uur. Op woensdagmiddag kunt u in overleg ook tussen 13.00 en 14.00 uur terecht. Neem bij vragen contact op via 023 – 205 55 00.

E-games

Kids zijn gek van spelletjes op de tablet, maar je ziet ze natuurlijk liever een beetje bewegen. Dat kan met onze E-games! Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Flyer E-Games

Meedenken, van idee tot uitvoering

Als je hulp nodig hebt bij het organiseren van een sportieve activiteit voor een grote groep, schakel dan onze expertise in. Team Sportservice Haarlemmermeer doet niet anders! Samen kijken we naar de beste opties die passen binnen jouw budget en die ervoor zorgen dat er nog lang over gesproken zal worden.

Huren en meer informatie

Wil je graag spullen huren, of wil je meer weten over de sport- en speluitleen? Neem dan contact met ons op via e-mail of 023 – 205 55 00.