HomeSport en spel tijdens schoolvakanties kinderen

Sport en spel tijdens schoolvakanties kinderen

Elke schoolvakantie organiseren wij sport- en spelactiviteiten voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Het programma verschilt per vakantie. Een groot succes waar veel kinderen uit Haarlemmermeer aan deelnemen. Heeft jouw zoon of dochter ook zin in een schoolvakantie met sport en spel samen met leeftijdsgenootjes? Bekijk hieronder het rooster en kies een leuke activiteit uit. Schrijf je op tijd in, want er is beperkt plek bij onze activiteiten. Indien je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je altijd als eerste het vakantieprogramma in je inbox.

Zomervakantie – Sportvierdaagse 6 t/m 14 jaar

Bezorg jouw kind een onvergetelijke start van de zomervakantie met de Sportvierdaagse. Hier beleven de deelnemers vier te gekke dagen met allerlei sporten en spellen, met als thema de Olympische Spelen (de zomer, winter én paralympische variant).

Zomervakantie – sport en spel groep 1 t/m 8

Van 11 tot en met 20 augustus organiseren we verschillende sport- en spelactiviteiten in Haarlemmermeer. Deze zomeractiviteiten zijn voor kinderen van groep 1 tot en met 8 van de basisschool:

Tijd groep 1 en 2: 09.30 – 10.15 uur
Tijd groep 3 t/m 5: 10.30 – 11.30 uur
Tijd groep 6 t/m 8: 11.45 – 12.45 uur

DatumDagPlaatsLocatie
11 augustusWoensdagNieuw-VennepSandestein
12 augsustusDonderdagHoofddorpWijkpark Klippeholm
13 augustusVrijdagHalfwegGrasveld Julianastraat
16 augustusMaandagBadhoevedorpGrasveld Kamerlingh Onneslaan
17 augustusDinsdagHoofddorpPlein 16.000, Graan voor Visch
18 augustusWoensdagRijsenhoutTjalkplein
19 augustusDonderdagNieuw-VennepKunstgrasveld Kalsslagering, Linquenda
20 augustusVrijdagHoofddorpKunstgrasveld Studio 5, Linquenda

Deelname kost € 2,50 per ronde/keer. De inschrijving is nog gesloten. Houd onze nieuwsbrief, website en social media in de gaten voor het moment dat je kan inschrijven.

Tijdens schoolweken

Ook tijdens schoolweken biedt Team Sportservice sport en spel aan aan kinderen van de basisschool. Neem hier een kijkje om te zien of er iets tussen zit voor jouw kind.