HomeSport en spel tijdens schoolvakanties kinderen

Sport en spel tijdens schoolvakanties kinderen

Elke schoolvakantie organiseren wij sport- en spelactiviteiten voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Het programma verschilt per vakantie. Een groot succes waar veel kinderen uit Haarlemmermeer aan deelnemen. Heeft jouw zoon of dochter ook zin in een schoolvakantie met sport en spel samen met leeftijdsgenootjes? Bekijk hieronder het rooster en kies een leuke activiteit uit. Schrijf je op tijd in, want er is beperkt plek bij onze activiteiten. Indien je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je altijd als eerste het vakantieprogramma in je inbox.

Zomervakantie – sport en spel groep 1 t/m 8

Van 11 tot en met 20 augustus organiseren we verschillende sport- en spelactiviteiten in Haarlemmermeer. Deze zomeractiviteiten zijn voor kinderen van groep 1 tot en met 8 van de basisschool. Kinderen van groep 1 en 2 kunnen meedoen met het Sport- en Spelcircus. Voor kinderen van groep 3 t/m 8 organiseren we de Nerfgun battle.

Tijd groep 1 en 2: 09.30 – 10.15 uur
Tijd groep 3 t/m 5: 10.30 – 11.30 uur
Tijd groep 6 t/m 8: 11.45 – 12.45 uur

DatumDagPlaatsLocatie
11 augustusWoensdagNieuw-VennepSchoolplein 't Joppe
12 augsustusDonderdagHoofddorpWijkpark Klippeholm
13 augustusVrijdagHalfwegGrasveld Julianastraat
16 augustusMaandagBadhoevedorpGrasveld Kamerlingh Onneslaan
17 augustusDinsdagHoofddorpPlein 16.000, Graan voor Visch
18 augustusWoensdagRijsenhoutTjalkplein
19 augustusDonderdagNieuw-VennepKunstgrasveld Kalsslagering, Linquenda
20 augustusVrijdagHoofddorpKunstgrasveld Studio 5, Floriande

Deelname kost € 2,50 per ronde/keer. De inschrijving is geopend.

Vakantie-activiteiten Kids

Zomerboost – een zomer vol sportieve activiteiten

Judo, basketbal, volleybal, badminton, dansen, yoga, zwemmen of jeu de boules. De Zomerboost heeft het allemaal in huis. Voor iedereen is er iets sportiefs te beleven deze zomer. Met de Zomerboost campagne zorgen de Haarlemmermeerse sportaanbieders voor meer leven op de sportvelden en in de sportaccommodaties. Het belooft een sportieve zomer te worden waar niemand zich hoeft te vervelen.

Meer info Zomerboost

Tijdens schoolweken

Ook tijdens schoolweken biedt Team Sportservice sport en spel aan aan kinderen van de basisschool. Neem hier een kijkje om te zien of er iets tussen zit voor jouw kind.