HomeSjors Sportief en Sjors Creatief

Sjors Sportief en Sjors Creatief

Jaarlijks krijgen alle leerlingen van het basisonderwijs aan het begin van het schooljaar het kleurrijke boekje van Sjors Sportief en Sjors Creatief uitgereikt. Dit boekje staat bomvol leuke, sportieve en creatieve activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Over Sjors Sportief en Sjors Creatief

Al in ruim 100 gemeenten zorgen Sjors Sportief en Sjors Creatief er elk jaar voor dat basisschoolleerlingen kennismaken met een zo breed mogelijk sport- en cultuuraanbod bij hen in de buurt. Dat is belangrijk, want zo worden ze gestimuleerd om zich verder te ontwikkelen. Maar ook voor jouw club is dit een kans. De ervaring leert namelijk dat 15% van de kinderen na de kennismaking lid wordt. Het enige wat je hoeft te doen is het volgende:

 • Je gratis aanmelden op Ha!meer
 • Voeg eenvoudig je activiteit toe onder het project Sjors Sportief of Sjors Creatief
 • De kinderen vervolgens een te gekke kennismaking bieden

De planning in Haarlemmermeer

Meld al jouw activiteiten aan op Ha!meer. Deze activiteiten mogen het hele schooljaar plaatsvinden, het is aan jou om te bepalen wat het beste uitkomt. Hoe beter je spreidt des te groter de kans op meer deelnemers.

Wij maken elk schooljaar een boekje waarin we alle activiteiten bundelen. De ‘bewaargids’ delen we in September uit aan alle basisschoolleerlingen in Haarlemmermeer. Ook wanneer het boekje al klaar is kun je nog activiteiten aanmelden, maar deze zijn alleen digitaal zichtbaar.

Vanaf de kick-off (september) kunnen alle kinderen zich inschrijven voor jouw activiteiten. Jaarlijks doen schrijven er meer dan 2000 kinderen zich in voor de activiteiten. Grote kans dat ze ook aanmelden voor jouw activiteiten.

 

Doe jij ook mee?

 1. Meld je aan op Ha!meer. Dit is de plek waar je al je activiteiten aanmeldt. Als je ze voor de deadline invult, nemen we ze mee in het boekje. Anders staan deze altijd online op de website.
 2. Log in of registreer je op de website. Maak indien nodig een account aan. Je kunt meerdere gebruikers toevoegen aan het
  aanbiedersaccount.
 3. Klik op activiteit toevoegen. Kies altijd voor het juiste project. Is het een sportieve en creatieve activiteit voor basisschoolleerlingen, kies dan voor
  Sjors Sportief of Sjors Creatief.
 4. Voeg een goede rechtenvrije foto en promotie tekst toe. Om zo goed mogelijk in het boekje voor de dag te komen, is het leuk om een triggerende promotie tekst te schrijven. Voeg ook een leuke rechtenvrije foto toe die een goede indruk geeft van de activiteit en jouw club.
 5. Aantal deelnemers en wachtlijst. Zodra het maximum aantal deelnemers is bereikt kan er niet meer ingeschreven worden.
  Indien gewenst kun je een wachtlijst activeren.
 6. Alle inschrijvingen verlopen digitaal. Voor de succesmeting van het project is het noodzakelijk dat alle inschrijvingen
  via het platform verlopen. Verwijs alle geïnteresseerden naar deze website. Inschrijvingen zijn heel eenvoudig te beheren.
 7. Is het een betaalde activiteit? Betaling gaat via iDeal en wordt 4x per jaar aan jou uitgekeerd.

 

De Spelregels

Jij bepaalt

 • Je bepaalt zelf het aantal proeflessen of trainingen, de datums en tijden (houd wel rekening met schooltijden en vakanties).
 • Je bepaalt zelf hoeveel kinderen mee kunnen doen.
 • Het is natuurlijk prima als kinderen aansluiten bij bestaande groepen, teams of trainingsmomenten.

Meerdere disciplines mag

 • Als je meerdere disciplines aanbiedt, mag je deze als aparte activiteiten aanmelden
 • Hierbij geldt een richtlijn van drie activiteiten welke we in het boekje mee kunnen nemen
 • Je mag het gehele schooljaar activiteiten aanbieden, waarop ook online ingeschreven wordt

Gratis werkt het best

 • De ervaring leert: gratis activiteiten krijgen meer inschrijvingen
 • Een kleine vergoeding vragen mag natuurlijk wel (bijvoorbeeld voor materiaalkosten)
 • Betalingen verlopen via het platform met iDeal.
 • Je krijgt het deelnemersgeld 4x per jaar uitgekeerd.

 

Deadline gemist

Geen probleem. Je kunt nog steeds aanbod plaatsen op Ha!meer onder het project Sjors Sportief of Sjors Creatief. We blijven Sjors Sportief en Sjors Creatief het gehele schooljaar onder de aandacht brengen. En daarmee dus ook jouw activiteiten.

Vragen

Kom je er niet helemaal uit of heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op via email of bel 088-2037380.

 

0
YOUR CART
 • No products in the cart.