HomeMéér in kortere tijd

Méér in kortere tijd

Méér in Kortere Tijd is de methodiek om verenigingen te ondersteunen bij het werven en behouden van vrijwilligers, leden en sponsors. Het doel is de sportvereniging zo sterk mogelijk te maken om hun maatschappelijk rol zo goed mogelijk te vervullen.

Méér Vrijwilligers in Kortere Tijd

Méér vrijwilligers in kortere tijd is voor elke verenigingsbestuurder die een actief vrijwilligersbeleid wil. Dit maakt de organisatie sterker en verbetert de sfeer. In de methode wordt gewerkt met een door u samengestelde werkgroep en de online coach. Het resultaat? Geen enkele vrijwilligerstaak blijft onvervuld. Gegarandeerd. Lees meer over Méér Vrijwilligers in Kortere Tijd.

Méér Leden in Kortere Tijd

Meer Leden in Kortere Tijd is een cursus van Team Sportservice voor verenigingen die op zoek zijn naar nieuwe leden of sporters. De cursus geeft een verfrissende kijk op ledenwerving. Niet een succesvolle wervingsactiviteit staat centraal. Belangrijker nog is dat het sportaanbod van de vereniging voorziet in de veranderende vraag van de sporter. Lees meer over Méér Leden in Kortere Tijd.

Méér Sponsors in Kortere Tijd

Méér Sponsors in Kortere Tijd van Team Sportservice helpt met het opzetten van een actief sponsorbeleid. Tijdens onze training leert de vereniging om nieuwe sponsoren aan te trekken en het creëren van meer verbondenheid bij de huidige sponsors. De nieuwe sponsors passen bij de vereniging. Het resultaat is een win-winsituatie en sponsors die zich voor lange tijd aan uw vereniging binden. Lees meer over Méér Sponsors in Kortere Tijd.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.