HomeMéér in kortere tijd

Méér in kortere tijd

Méér in Kortere Tijd is de methodiek om verenigingen te ondersteunen bij het werven en behouden van vrijwilligers, leden en sponsors. Het doel is de sportvereniging zo sterk mogelijk te maken om hun maatschappelijk rol zo goed mogelijk te vervullen.

Méér Sponsors in Kortere Tijd

Méér Sponsors in Kortere Tijd van Team Sportservice helpt met het opzetten van een actief sponsorbeleid. Tijdens onze training leert de vereniging om nieuwe sponsoren aan te trekken en het creëren van meer verbondenheid bij de huidige sponsors. De nieuwe sponsors passen bij de vereniging. Het resultaat is een win-winsituatie en sponsors die zich voor lange tijd aan uw vereniging binden. Lees meer over Méér Sponsors in Kortere Tijd.

Méér Vrijwilligers in Kortere Tijd

Méér vrijwilligers in kortere tijd is voor elke verenigingsbestuurder die een actief vrijwilligersbeleid wil. Dit maakt de organisatie sterker en verbetert de sfeer. In de methode wordt gewerkt met een door u samengestelde werkgroep en de online coach. Het resultaat? Geen enkele vrijwilligerstaak blijft onvervuld. Gegarandeerd. Lees meer over Méér Vrijwilligers in Kortere Tijd.

Méér Leden in Kortere Tijd

Méér Leden in Kortere Tijd is voor elke organisatie die op zoek is naar nieuwe leden. In deze cursus begeleidt Team Sportservice een succesvolle ledenwerfcampagne. Door het volgen van de juiste stappen worden veel potentiële nieuwe leden bereikt. Daarnaast is bij Méér leden in Kortere Tijd de follow-up belangrijk. Veel enthousiaste deelnemers worden daadwerkelijk nieuwe leden. Lees meer over Méér Leden in Kortere Tijd.