HomeJSPOS clinics voor voortgezet onderwijs

JSPOS clinics voor voortgezet onderwijs

Laat leerlingen het plezier van sport ervaren met JouwSportPas onder Schooltijd (JSPOS). Enthousiaste docenten van Team Sportservice Haarlemmermeer en sportverenigingen uit de gemeente weten alle ins and outs van hun sport en weten precies hoe ze leerlingen kunnen enthousiasmeren. Dit zorgt voor veel sportplezier en variatie in de beweegmomenten op school.

JouwSportPas onder Schooltijd is inzetbaar in alle klassen op het primair- en voortgezet onderwijs tijdens gymlessen, extra beweegmomenten of sportdagen.

JSPOS clinics

Elke school mag maximaal 4 keer per schooljaar clinics inzetten voor verschillende groepen. De voorkeur gaat altijd uit naar een extra beweegmoment (dus buiten de gymles en sportdagen om) voor de leerlingen.

JSPOS tijdens sportdagen

Elke school die minimaal 1 keer per schooljaar clinics inzet tijdens een extra beweegmoment voor alle klassen krijgt de kans om ook 1 extra clinic (betaald) in te zetten tijdens een sportdag.

Extra: ontvang een gratis clinic

Indien een school per schooljaar 3 clinics op extra beweegmomenten (dus buiten de gymlessen om) aanbiedt aan alle klassen, krijgt de school van Team Sportservice Haarlemmermeer 1 gratis clinic! Deze kan worden ingezet bij JSPOS of tijdens een sportdag van de school.

Neem bij interesse of vragen over JouwSportPas onder Schooltijd contact op via e-mail of 088 203 73 80

Aanmelden Sportclinics Onder Schooltijd (1)

"*" geeft vereiste velden aan

Adres school*
Naam contactpersoon*
Welke gegevens mogen we delen met de sportaanbieder?*
Adres gymzaal*
Hoe gaat de gymzaal open?*

MM slash DD slash JJJJ
Zijn de sportclinics op een extra beweegmoment?*

Moet er een accommodatie geregeld worden voor de clinics?*

Geef aan voor welke klas(sen) je clinics wil*
Voer een nummer in van 1 tot 4.
Max. bestandsgrootte: 24 MB.
Graag het gymrooster in de bijlage toevoegen met de volgende gegevens: welke dag, tijden per gymles, lesduur (minuten), welke groep en aantal leerlingen per groep. Zonder compleet gymrooster kunnen wij geen clinics inplannen
0
YOUR CART
  • No products in the cart.