HomeDynamic Tennis

Dynamic Tennis

Als eerste biedt Team Sportservice Haarlemmermeer in de regio de racketsport Dynamic Tennis aan. Dynamic Tennis speel je in twee- of viertallen waarbij je om de beurt de bal slaat. Het racket en het speelveld zijn kleiner en je speelt met een foambal. Het is een sportles waaraan iedereen – beginnende en geoefende sporters – op z’n eigen niveau kan deelnemen.

Elke woensdag van 20.00 – 21.00 uur zijn volwassenen en 60-plussers welkom om deel te nemen aan de les. Eigen tennismateriaal is niet nodig, maar mag wel. Naast fit en soepel blijven is het sociale contact een belangrijk aspect van de sportles. Door het wekelijkse contact leren de deelnemers elkaar kennen en is er mogelijkheid om na de les een kopje koffie te drinken.

Ben je benieuwd? Dynamic Tennis vindt plaats gymzaal Gymzaal de Boskern, Liesbos 24 in Hoofddorp. De proefles is gratis. Daarna kan je deelnemen door middel van een strippenkaart van € 25 voor tien lessen. Meld je aan via coördinator Yaël Goudsmit via e-mail of 023 – 205 55 00.