HomeMeer Vrijwilligers in Kortere Tijd

Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd

Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd (MVKT) is voor elke clubbestuurder die een actief vrijwilligersbeleid wil. Dit maakt de organisatie sterker en verbetert de sfeer. Met de methode van Team Sportservice ga je daadwerkelijk en direct tot actie over. Niet alleen, maar samen met de door jou samengestelde werkgroep en de (online) coach. Het resultaat? Geen enkele vrijwilligerstaak blijft onvervuld. Gegarandeerd.

Als de aanpak maar juist is

Een goed vrijwilligersbeleid zorgt ervoor dat de lasten over veel schouders verdeeld worden en vrijwilligers niet overbelast raken en afhaken. Team Sportservice begeleidt jouw club met ‘Meer in Kortere Tijd’ naar meer vrijwilligers. Ook helpen wij je een actief vrijwilligersbeleid op te stellen. Want 95% van de leden van een club wil wel iets doen. Als de aanpak maar juist is.

Je krijgt beter inzicht in wie jouw vrijwilligers zijn, welke taken zij allemaal vervullen en welke taken onvervuld blijven en wie daar voor geschikt is. Bekijk dit korte filmpje waarin we kort uitleggen hoe de methode werkt.  

Extra informatie

Wil je een cursus bij jouw op de locatie? Neem dan contact op met ons. Meer vrijwilligers in kortere tijd is onderdeel van onze succesformule Meer in Kortere Tijd, het platform voor jouw clubvraagstukken. Heb je vragen neem dan contact op met de clubondersteuner via e-mail of telefonisch op 088-2037380.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.