HomeMeer Sponsors in Kortere Tijd

Meer Sponsors in Kortere Tijd

Meer Sponsors in Kortere Tijd van Team Sportservice helpt jou met het opzetten van een actief sponsorbeleid. Tijdens onze training leer je niet alleen hoe je nieuwe sponsors aantrekt, maar ook hoe je meer verbondenheid bij de huidige sponsors creëert. Je vindt sponsors die passen bij de vereniging. Het resultaat is een win-winsituatie en sponsors die zich voor langere tijd aan jouw vereniging binden. 

MSKT begeleidt je naar meer sponsors

Sponsors zijn onmisbaar om een sportvereniging draaiende te houden. Maar voor een sportvereniging is het niet zo gemakkelijk voldoende sponsors te vinden. Meer Sponsors in Kortere Tijd helpt je daarbij.

In deze cursus, die zowel op locatie als volledig digitaal gevolgd kan worden, wordt je begeleid naar meer sponsors. Met een door jou samengestelde werkgroep. Na afloop van deze cursus weet je welke potentiële sponsors geschikt zijn voor de vereniging, hoe een eerste gesprek met een sponsor gaat en hoe de vereniging kan aansluiten bij de wensen van de (potentiële) sponsors.

Inhoud van Meer Sponsors in Kortere Tijd

 1. Analyse van de organisatie
  De eerste stap van Meer Sponsors in Kortere Tijd is het goed in kaart brengen van het ledenbestand. Een ledenbestand ingedeeld op bijvoorbeeld leeftijd of inkomensklasse geeft inzicht in hoe interessant de verenging is voor potentiële sponsors. Daarnaast helpt het om te bepalen voor welk soort bedrijven uw vereniging interessant is.
 2. Het maken van een shortlist
  Voordat de eerste potentiële sponsors benaderd worden maken we een lijst met kansrijke bedrijven en brengen we in kaart of iemand van de vereniging daar contacten heeft. Hierbij zijn eventuele tegenprestaties en een analyse van het bedrijf erg belangrijk. Door goed beslagen ten ijs te komen wordt de kans op een vervolggesprek vergroot
 3. Het introductiegesprek
  Samen bereiden we het eerste (telefoon)gesprek voor. Wat te doen bij bezwaren als ‘geen budget’ of ‘geen tijd’? Tijdens onze training leer je hiermee om te gaan zodat de kans op een vervolggesprek aanzienlijk vergroot wordt.
 4. Het vervolggesprek
  Ook bieden we begeleiding bij het daadwerkelijke vervolggesprek. Van het voorbereiden van het gesprek tot aan het opstellen van de overeenkomst.
 5. Realiseren sponsorbeleid en behoud
  Hoe ziet een goed sponsorbeleid eruit? De laatste stap van onze cursus is misschien wel de belangrijkste. Het verankert alle voorgaande stappen en zorgt voor duidelijkheid voor zowel de vereniging als de sponsor. Het resultaat is een tevreden sponsor die graag betrokken bij de vereniging blijft.

Extra informatie

Wil je toch liever een cursus op locatie? Neem dan contact op met ons. Meer Sponsors in Kortere Tijd is onderdeel van onze succesformule Meer in Kortere Tijd, het platform voor uw verenigingsvraagstukken.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met de verenigingsondersteuner via e-mail of telefonisch op 088-2037380.

 

 

0
YOUR CART
 • No products in the cart.