Beweegmix Kids & Beweegmix Kleuters

Deze energieke activiteit, helemaal gratis, staat garant voor lachen, rennen, springen en vooral veel plezier!

Voor de jongsten van groep 1 t/m 3 is de Beweegmix een avontuur vol actie. “Gymmen is niet alleen leuk, het is ook een kans voor kinderen om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen,” zegt Jacintha Steinmetz, Buurtsportcoach van Team Sportservice. Door samen te klimmen, tikken, rollen en tal van andere activiteiten, zullen de kinderen een wereld van plezier ontdekken in sport en beweging. Bovendien krijgt elk kind een spel- en doeboekje mee, boordevol creatieve opdrachten en beweegspelletjes om thuis of buiten te spelen.

Voor de oudere kinderen van groep 4 t/m 8 staat de Beweegmix ook klaar om te starten. Door een mix van trefbalspelen, buitenspelen, tikspelen en andere samenwerkingsspelen, zorgen onze buurtsportcoaches ervoor dat elk kind het plezier van dagelijks bewegen kan ervaren. Uitdagende challenges maken ook deel uit van het aanbod, zodat kinderen elke keer weer uitgedaagd worden om hun grenzen te verleggen.

Beide programma’s worden op diverse locaties in de Haarlemmermeer onder professionele begeleiding wekelijks georganiseerd en deelname is gratis, zodat zo veel mogelijk kinderen kunnen meedoen. “We geloven dat ieder kind het recht heeft om de vreugde van bewegen te ervaren. Daarom zetten we ons in om deze mogelijkheid aan zo veel mogelijk kinderen te bieden,” voegt Jacintha toe.

Om mee te doen aan de beweegmix, neem contact met ons op of schrijf direct in via deze link