Home4 inzichten over trainerschap

4 inzichten over trainerschap

Een trainer is verantwoordelijk voor het creëren van een sociaal, veilige sfeer tijdens de training. Hij levert een belangrijke bijdrage in het toegankelijk maken van de training voor alle kinderen. En daarmee ook het sportplezier. Hoe geef je een training waarin ieder kind zich gezien en gehoord voelt?

Structureren, stimuleren, individuele aandacht geven en regie overdragen. Dit zijn 4 belangrijke kernkwaliteiten voor trainers en coaches. Tijdens deze scholing krijg je handvatten om de sporters effectiever te begeleiden en een inspirerende, veilige sportomgeving te creëren. Je gaat je eigen functioneren als trainer of coach in korte tijd aanscherpen of verbeteren.

Team Sportservice organiseert gratis workshops voor trainers, zodat zij aan de hand van de 4 inzichten leren, om kinderen in een sociaal veilig klimaat met plezier te laten sporten. Dit kan collectief samen met andere sportclubs, zodat verschillende trainers elkaar kunnen inspireren. Maar je kunt ook denken aan een workshop binnen jouw sportclub voor al jouw coaches.

Interesse?

Neem contact op met onze clubondersteuners via e-mail en laat je informeren over de mogelijkheden.

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.