HomeWelke beweegtassen zijn er?

Welke beweegtassen zijn er?

Om iedereen op zijn of haar eigen niveau te kunnen laten bewegen zijn door Team Sportservice drie verschillende tassen gemaakt. Naast het materiaal zitten in de tas 24 op maat gemaakte leskaarten met oefeningen. Bij iedere tas die wordt aangeschaft is een introductie les inbegrepen. Deze wordt door een bewegingsagoog van Team Sportservice gegeven aan de begeleiders die met de tas aan de slag gaan. De bewegingsagoog laat de begeleiders kennismaken met de mogelijkheden van de materialen uit de tas en legt uit hoe de beweegkaarten werken. 

 1. Slimmer Sterk 

  Deze beweegtas heeft opdrachten waarbij zowel het lichaam als het brein in beweging wordt gezet. Een combinatie om lichaam en denkvermogen te prikkelen en niet alleen sterker, maar ook slimmer te worden. Omdat de beweegkaarten opdrachten op verschillende niveaus en zowel staand als zittend bevatten, is deze tas geschikt voor zowel mobiele als minder mobiele deelnemers.

  In deze tas zitten o.a. pittenzakjes, ballonnen, een loopladder, zes verschillende soorten ballen, mikado en trainingshoedjes.

 2. Fit en Easy

  De inhoud van deze beweegtas is geschikt om te bewegen aan tafel. Met eenvoudige activiteiten en spelletjes aan tafel is deze tas vooral geschikt voor de minder mobiele gebruiker.

  In deze tas zitten o.a. pillonnen, drie soorten ballen, ringen, ballonnen en een kubus met oefeningen.

 3. Fit en Fun

  De beweegtas is geschikt voor groepsactiviteiten en gericht op sport & spel, waardoor deze met name voor mobielere deelnemers te gebruiken is.

  In deze tas zitten o.a. pillonnen, een elastiek, een frisbee, een parachute en een tennissetje.

Kosten

De prijs bedraagt €99 (excl. BTW) per beweegtas voor organisaties gevestigd in de gemeenten waar Team Sportservice werkzaam is. Voor Zaanstreek-Waterland is dat: Edam-Volendam, Waterland, Landsmeer, Oostzaan en Wormerland. Ben je werkzaam buiten een van deze gemeenten? Neem dan contact met ons op voor de prijs en mogelijkheden.

 

Meteen bestellen Vrijblijvend kennismaken