Team Sportservice Zaanstreek-Waterland

Team Sportservice Zaanstreek-Waterland is het sportloket voor de regio Zaanstreek-Waterland. Team Sportservice Zaanstreek-Waterland informeert, adviseert en begeleidt inwoners op sportgebied. We organiseren vele projecten en activiteiten, in samenwerking met partners zoals sport- en beweegaanbieders! We zijn voor het aangepast sporten actief in heel de regio en voor de breedtesport met name in gemeente Waterland.

Kijk eens bij ‘voor jou’ voor de activiteiten bij jou in de buurt waaraan jij kunt meedoen! Iedereen moet immers de positieve effecten van sporten en bewegen kunnen ervaren!

Agenda

Momenteel zijn er geen agenda items of activiteiten.

Nieuws

Nieuwe dansactiviteit in Zaanstad: G-Dance bij JDA!

Dansen is voor iedereen, dat vinden ze bij Juvat Dance Academy ook! Daarom gaan zij vanaf… lees meer »

Running Therapie kan jouw dagelijks leven aangenamer maken

Bewegen is gezond, steeds meer onderzoek onderbouwt deze stelling. Maar in beweging komen is helemaal niet… lees meer »

Enthousiast rollend door Monnickendam

Rolstoelwandeling in Week tegen Eenzaamheid “Gewoon een gezellige dag”, “lekker even naar buiten”, en “misschien zie… lees meer »

Sportservice Zaanstreek-Waterland wordt Team Sportservice Zaanstreek-Waterland

Sportservice Zaanstreek-Waterland gaat vanaf maandag 18 september verder onder de naam Team Sportservice Zaanstreek-Waterland. Het moederbedrijf… lees meer »

Noord-Hollandse subsidie voor ontwikkeling van topsportaccommodaties

Om topsport en talentontwikkeling in Noord-Holland te stimuleren, stelt de provincie een nieuwe uitvoeringsregeling voor topsportaccommodaties… lees meer »

Bekijk alles