Team Sportservice Zaanstreek-Waterland

Team Sportservice Zaanstreek-Waterland is het sportloket voor de regio Zaanstreek-Waterland. Team Sportservice Zaanstreek-Waterland informeert, adviseert en begeleidt inwoners op sportgebied. We organiseren vele projecten en activiteiten, in samenwerking met partners zoals sport- en beweegaanbieders! We zijn voor het aangepast sporten actief in heel de regio en voor de breedtesport met name in gemeente Waterland.

Kijk eens bij ‘voor jou’ voor de activiteiten bij jou in de buurt waaraan jij kunt meedoen! Iedereen moet immers de positieve effecten van sporten en bewegen kunnen ervaren!

Agenda

Momenteel zijn er geen agenda items of activiteiten.

Nieuws

Enthousiast rollend door Monnickendam

Rolstoelwandeling in Week tegen Eenzaamheid “Gewoon een gezellige dag”, “lekker even naar buiten”, en “misschien zie… lees meer »

Sportservice Zaanstreek-Waterland wordt Team Sportservice Zaanstreek-Waterland

Sportservice Zaanstreek-Waterland gaat vanaf maandag 18 september verder onder de naam Team Sportservice Zaanstreek-Waterland. Het moederbedrijf… lees meer »

Noord-Hollandse subsidie voor ontwikkeling van topsportaccommodaties

Om topsport en talentontwikkeling in Noord-Holland te stimuleren, stelt de provincie een nieuwe uitvoeringsregeling voor topsportaccommodaties… lees meer »

Sportimpuls voor het beter benutten van het Sportkapitaal

Met dertien toegekende Sportimpuls-projecten zet Sportservice samen met lokale partners in op het in het beweging… lees meer »

Sportinstuif en Kick-Off voor Jeugdsportfonds/jeugdcultuurfonds

Woensdag 28 juni is de kick-off voor het Jeugdsportfonds en het Jeugdcultuurfonds in Waterland. De sportinstuif,… lees meer »

Bekijk alles