HomeOver ons

Over ons

Team Sportservice Zaanstreek-Waterland

Over ons

Team Sportservice Zaanstreek-Waterland is het sportloket voor de regio Zaanstreek-Waterland en geeft uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid. Je kunt bij ons onder andere terecht voor verenigingsadvies, bewegingsonderwijs en sporten in de wijk voor jong en oud. Wij willen bij alle inwoners in de regio Zaanstreek-Waterland door middel van beweegaanbod op maat een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen. Om dit te realiseren werken we samen met diverse maatschappelijke, sociale en sportieve partners uit de regio.

Onze visie, drijfveer en missie

  • VISIE
    Onze visie is een gezonde, vitale en sociale samenleving waarbinnen écht iedereen de kracht van sport en bewegen benut.
  • DRIJFVEER
    Onze drijfveer is om écht ieder mens, en daarmee de maatschappij, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten van sport en bewegen.
  • MISSIE
    Om dat te realiseren richt Sportservice zich lokaal op de ondersteuning, inzet en verbinding van het reeds aanwezige sportieve kapitaal bestaande uit gerelateerd kader, sportaanbieders, accommodaties en bewegingsonderwijs. Onze missie is het sportieve kapitaal zo in te richten dat er een essentiële bijdrage wordt geleverd aan een gezonde, vitale en sociale samenleving.

Wat doet Team Sportservice?

Bekijk hier een promotiefilmpje:

Ons team

Christopher Manuputty

Charlie Koper

Sabine van Lochem

Zola Stoop

Mohammad Baghery

Leonie Koorn

Esther van den Helder

Jordi Meester

Maud Boks

Heidy Gobes

Fiona de Vries

Martin Kuitert

Matteo Fausto

Bas de Dreu

Meriam Groot

Linda Broersen – van den Berg

Mark Hendriks

Jantine Kloppenburg

Jantine Kloppenburg