HomeUniek Sporten Uitleen

Uniek Sporten Uitleen

Inwoners van Zaanstreek-Waterland kunnen gebruik maken van de Uniek Sporten Uitleen. Deze uitleen biedt (startende) sporters met een handicap de mogelijkheid een sporthulpmiddel te lenen en op deze manier te ontdekken welke sport bij hen past. Team Sportservice is deze samenwerking namens de gemeenten aangegaan met Uniek Sporten. Ben of ken jij iemand die hier gebruik van wil maken? Aarzel dan niet langer! 

Wat kun je lenen?

De uitleenpool bevat o.a. een rolstoel, een handbike en een loophulpmiddel. Naast het beschikbaar stellen van deze middelen levert de Uniek Sporten Uitleen ook advies over het middel en het gebruik hiervan. Ook wordt het middel bij afleveren afgesteld op de gebruiker en is tijdens de uitleenperiode technische service en onderhoud beschikbaar.  

(Jong) volwassenen

De service is speciaal voor (jong) volwassenen bedacht om de stap om te gaan bewegen met een handicap zo laag mogelijk te maken. Het lenen van het sporthulpmiddel is mogelijk voor maximaal 4 maanden en helemaal gratis voor de gebruiker. Aanvragen kan via Uniek Sporten Uitleen | Meer dan een uitleenservice.

Coördinator aangepast sporten regio Zaanstreek-Waterland Maud Boks: ‘De Uniek Sporten Uitleen is een mooie nieuwe service voor deze regio. Het haalt een grote drempel weg om een (nieuwe) sport te proberen. Sport en plezier kan hierdoor weer centraal staan!’

Sportadvies Aangepast Sporten

Wil je gaan sporten of bewegen, maar weet je niet wat je mogelijkheden zijn? Vul dan de Sportkeuzehulp in. Een van onze buurtsportcoaches geeft jou dan advies over het aanbod, regelingen of mogelijkheden die er zijn op het gebied van sport en bewegen.

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met coördinator aangepast sporten regio Zaanstreek Waterland Maud Boks via mboks@teamsportservice.nl of de buurtsportcoach uit jouw gemeente.