HomeNieuwsZwem- en sportspektakel in herfstvakantie!

Zwem- en sportspektakel in herfstvakantie!

Team Sportservice Zaanstreek-Waterland organiseert twee sportspektakels voor de jeugd uit gemeente Waterland. Op maandag 12 oktober wordt in samenwerking met het Sportfondsenbad Monnickendam, het zwembad omgetoverd tot een waterspelparadijs en daar kun je meedoen aan waterspelactiviteiten. Op dinsdag 13 oktober is er een Sportspektakel waarbij kinderen aan verschillende sportclinics kunnen deelnemen.

Zwemspektakel

Alle kinderen met minimaal het A diploma zijn uitgenodigd om voor € 4,- deel te nemen aan dit zwemspektakel op maandag 12 oktober van 13:00 uur tot 14:30 uur. De badmeesters en -juffen van het Sportfondsenbad en de buurtsportcoach van Team Sportservice Zaanstreek-Waterland bundelen hun krachten om de kinderen uitdagende wateractiviteiten aan te bieden. Om 12:45 uur gaat de deur open en om 13:00 uur starten we met uitleg van de leuke spellen. Zo kun je een partijtje waterpolo spelen, een vliegensvlugge vlottenrace, zwemwedstrijdjes of strijden we om de snelste tijd op de loopmat. Natuurlijk is er aan het eind van de middag nog ruimte om vrij te zwemmen. Gezien de voorgaande drukbezochte edities is het raadzaam om je tijdig op te geven! Er kunnen maximaal 60 kinderen deelnemen.

Sportspektakel

In samenwerking met een aantal sportverenigingen organiseert Team Sportservice Zaanstreek-Waterland een sportspektakel in sporthal ’T Spil op dinsdag 13 oktober van 11:00 uur tot 13:00 uur in Monnickendam. The Monks, Brinio en TKD-Waterland bieden een clinic basketbal, freerunning en taekwon-do aan. Kinderen kunnen GRATIS deelnemen. Wel kunnen de deelnemers een bijdrage doneren voor het JeugdFonds Sport & Cultuur. De kinderen worden onderverdeeld in drie groepen, naar leeftijd. Elke groep zal kennismaken met de drie sporten. Kom jij ook? Neem dan je vriendjes en/of vriendinnetjes mee!

JeugdFonds Sport & Cultuur

Het inschrijfgeld en de vrijwillige bijdrages worden gedoneerd aan het JeugdFonds Sport & Cultuur. Het JeugdFonds Sport & Cultuur betaalt de contributie/het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor voetbal, muziekles, dans, judo, theater, zwemmen of een andere sportieve of creatieve les.

Meer informatie en aanmelden

Schrijf je in via deze link. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar: cmanuputty@teamsportservice.nl.
De activiteiten worden georganiseerd voor jeugdige inwoners van de gemeente Waterland. Voor de activiteiten geldt een maximaal aantal deelnemers.