HomeNieuwsWebinar: Hoe werkt de nieuwe verduurzamingstool voor de sportsector?

Webinar: Hoe werkt de nieuwe verduurzamingstool voor de sportsector?

Samen met Sport NL Groen nodigt Team Sportservice je graag uit voor de Sport NL Groen Webinar voor gemeenten op 30 maart 2022 van 10.00 tot 11.00 uur. Onderwerp van gesprek is de nieuwe online tool voor de verduurzaming van de sportsector.

Wat is Sport NL Groen?

Sport NL Groen is in samenwerking met NOC*NSF, Vereniging Sport en Gemeenten (VSG), Platform Ondernemende Sport (POS), Kenniscentrum Sport & Bewegen en CFP Green Buildings ontwikkeld om 28.000 sportaccommodaties te helpen verduurzamen. De tool geeft zowel sportclubs, gemeenten en professionele sportaanbieders direct inzicht in hun verduurzamingsmaatregelen, financiering, producten en subsidies

Zo krijg je inzicht in het gemeentelijk vastgoed

De tool heeft een aparte module speciaal voor gemeenten. Deze module geeft gemeenten een totaaloverzicht van al het (gemeentelijk) sportvastgoed en kan gebruikt worden voor het opstellen van routekaarten voor het verduurzamen van het sportvastgoed. Dit helpt om verder vorm te geven aan de Routekaart Verduurzaming Gemeentelijk Vastgoed. Daarnaast krijg je per accommodatie inzicht in de maatregelen om te verduurzamen en zie je welke (financiële) besparingen en investeringen er bij de verduurzaming komen kijken. Daarbij kan de uitvoering van de maatregelen ook in de tool bijgehouden worden en kunnen kenmerken van de accommodaties aangepast worden.

Sport NL Groen is gratis

Sport NL Groen is gratis voor alle gemeenten in Nederland. Graag nodigen we je daarom uit voor de webinar waarin we de tool presenteren en alle vragen beantwoorden.

Aanmelden

Meld jezelf en je collega’s aan via onderstaande button Aanmelden voor webinar Sport NL Groen.

Aanmelden voor webinar Sport NL Groen

Heb je voor het webinar al vragen? Neem dan contact op met Niels van Weert op telefoonnummer 0634121960

Wij zien je graag op woensdag 30 maart 2022 om 10.00 uur!